Mijn bestelling: Geen producten Afrekenen

Haardhout kopen

Wanneer het buiten koud wordt is het heerlijk om binnen bij de openhaard te zitten. Hout is niet voor niets één van de oudste brandstoffen. Bent u op zoek naar haardhout voor uw openhaard? Op haardhout.eu kunt u verschillende soorten haardhout kopen. Direct haardhout kopen? Bestel meteen!

Soorten haardhout

Bij de aanschaf van haardhout heeft u de keuze uit verschillende soorten haardhout. Essenhout is een harde houtsoort die langzaam brand. Er komt veel warmte vanaf en zorgt voor een knetterend geluid. Eikenhout is ook een harde houtsoort, maar brand langer dan essenhout. Eikenhout zorgt voor mooie wisselende vlammen. Berkenhout is een veelgebruikte houtsoort. Het geeft veel warmte, maar is wel vrij sneller opgebrand. Houd hier rekening mee wanneer u haardhout gaat kopen.

Het voordeel voor u wanneer u haardhout wilt kopen bij haardhout.eu, is het feit dat al ons haardhout ovengedroogd is. Hierdoor kunt u direct stoken.

Kosten haardhout kopen

Wanneer u er voor kiest om haardhout te kopen, kan dit op verschillende manieren. Ten eerst kunt u er voor kiezen om haardhout te kopen in de vorm van pallets. Bij een pallet kunt u kiezen voor een hele, driekwart of halve pallet haardhout. Het haardhout wordt gestapeld geleverd en is 25 of 28 centimeter lang.

Het is ook mogelijk om haardhout te kopen in een zogenaamde bigbag. Hierin zit 1 m3 stookklaar haardhout. De bigbag is voorzien van drie verschillende soorten hout. Eikenhout, essenhout en berkenhout. Bestel direct een bigbag haardhout.

Haardhout kopen kan heel eenvoudig bij haardhout.eu. Bestel direct uw haardhout en geniet van de warme vlammen in uw openhaard. Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op. Het beste haardhout bestelt u bij haardhout.eu.

Direct haardhout bestellen