Mijn bestelling: Geen producten Afrekenen

Haardhout Dronten

Bent u op zoek naar een leverancier van haardhout in Dronten, dan zijn wij u graag van dienst. Haardhout.eu heeft namelijk het goedkoopste haardhout van Nederland. En dat leveren wij met alle plezier in Dronten, maar ook in omliggende plaatsen als Biddinghuizen, Lelystad en Kampen. Het haardhout dat u bij ons koopt, wordt zonder etxra kosten bij u thuis in Dronten geleverd. Maak een zwoele zomeravond gezellig door de open haard aan te zetten. Of warm jezelf op bij het haardvuur op een koude wintermiddag.

Wat kost haardhout in Dronten?

Het haardhout van Haardhout.eu in Drontent is al snel 10% goedkoper dan het hout van de concurrenten. De prijs hangt uiteraard af van de houtsoort die u kiest. Zo is berkenhout ons goedkoopste hout, maar hebben wij ook het iets duurdere essenhout of het nog iets duurdere eikenhout. Het verschil voor al deze houtsoorten is overigens maar een paar euro.

U kunt ook kiezen voor een bigbag haardhout, waarin alle drie de houtsoorten zitten. Kiest u voor ons haardhout in Dronten, dan verzorgen wij de gratis levering. U krijgt bovendien nog extra korting op elk pallet dat wij tegelijk leveren. Bekijk onze producten voor meer informatie. En wie weet leveren wij binnenkort het haardhout bij u in Dronten.

Direct haardhout bestellen