Mijn bestelling: Geen producten Afrekenen

Haardhout Appelscha

Woont u in Appelscha en bent u op zoek naar ovengedroogd en stookklaar haardhout van een betrouwbare leverancier? Dan is Haardhout.eu u met alle plezier van dienst. Wij leveren haardhout gestapeld op pallets of losgestort in handige bigbags. Wij adviseren u om alleen gedroogd hout te stoken in uw houtkachel. Hout dat nog vochtig is, brandt namelijk niet goed. Daarnaast komen er bij vochtig hout extra veel rook en fijnstof vrij. Zelf hout hakken raden wij niet aan, omdat het dan vaak nog minstens een jaar of twee moet drogen.

Haardhout op een pallet of in een bigbag

Bij Haardhout.eu leveren we haardhout in Appelscha per pallet. U heeft de keuze uit een heel pallet met 2 kuub hout, een driekwart pallet met 1,5 kuub hout en een half pallet met 1 kuub gestapeld hout. Wij leveren drie houtsoorten: eikenhout, essenhout en berkenhout. Wanneer u een pallet haardhout in Appelscha laat leveren, adviseren wij u om extra pallets te bestellen. Per extra pallet dat tegelijkertijd geleverd wordt, ontvangt u namelijk €10,- korting. Wilt u een mix van deze houtsoorten ontvangen, dan kunt u drie pallets bestellen, maar ook een mix bigbag.

Kies uw haardhout in Appelscha

Bent u benieuwd naar onze prijzen voor haardhout, wilt u meer weten over de soorten hout die wij leveren of heeft u andere vragen? Wij zijn het adres voor haardhout in Appelscha en beantwoorden uw vragen dus met alle plezier. Neem gerust contact met ons op of ga direct door naar de webshop om uw keuze voor haardhout te maken en uw bestelling te plaatsen. Dan leveren wij binnenkort uw haardhout in Appelscha bij u af.

Direct haardhout bestellen