Let op! Wij hebben momenteel een levertijd oplopend tot 14 dagen.
(0)

Elzen haardhout

Elzen haardhout is in iedere haard of kachel te gebruiken. Binnen no-time zorgt elzenhout voor een aangename geur en geeft het veel warmte af. Op zoek naar elzen haardhout? Bestel kant-en-klaar elzen haardhout online, wij bezorgen het gratis bij je thuis!

Elzenhout eigenschappen

Elzenhout is een zachte houtsoort, maar de meest harde, van de zachte houtsoorten. Zachthout ontbrandt snel en is daardoor zeer gemakkelijk aan te steken, dit levert vervolgens een prachtig vlammenspel op!

Dit zijn de eigenschappen van elzen haardhout:

  • Elzen haardhout is een ‘zachtere’ houtsoort dan eikenhout en essenhout
  • Elzen haardhout ontbrandt gemakkelijk
  • Het geeft in korte tijd veel warmte af
  • Biedt een mooi vlammenspel én een heerlijke geur
  • Elzen haardhout is geschikt voor iedere kachel en/of haard

Ruim aanbod elzen haardhout

Ben je op zoek naar ovengedroogd elzen haardhout van de beste kwaliteit? Dan ben je bij Haardhout.eu aan het juiste adres. In onze webshop vind je ovengedroogd elzen haardhout met een duurzaam keurmerk (PEFC-gekeurd). Direct klaar voor gebruik! Wij bieden elzenhout netjes gestapeld op pallets aan in 3 verschillende hoeveelheden. Hierbij kun je kiezen uit: 1, 1.5 of 2 kuub.

Elzen haardhout bestellen?

Het bestellen van elzen haardhout is heel eenvoudig. In onze webshop vind je direct de prijs van het elzen haardhout op een pallet. De levering is gratis! Heb je vragen? Neem contact op via 06 30 209 776 of het contactformulier!

Haardhout bestellen bij Haardhout.eu

Haardhout.eu is dé webshop om online haardhout te bestellen. Bekijk ons ruime assortiment haardhout. Altijd ovengedroogd en levering in heel Nederland.