(0)

Elzen haardhout

Elzen haardhout is in iedere haard of kachel te gebruiken. Binnen no-time zorgt elzenhout voor een aangename geur en geeft het veel warmte af. Op zoek naar elzen haardhout, of wil je meer te weten komen over de eigenschappen van elzenhout? Hier lees je meer over deze houtsoort en ons aanbod. Bestel kant-en-klaar elzen haardhout online, wij bezorgen het gratis bij je thuis!

Elzenhout eigenschappen

Elzenhout is een zachte houtsoort, maar de meest harde, van de zachte houtsoorten. Binnen no-time zorgt het voor een aangename geur en geeft het veel warmte af, ideaal voor bij de kachel of open haard dus! Zachthout ontbrandt snel en is daardoor zeer gemakkelijk aan te steken, dit levert vervolgens een prachtig vlammenspel op!

Dit zijn de eigenschappen van elzen haardhout:

  • Een ‘zachtere’ houtsoort dan eikenhout en essenhout
  • Ontbrandt gemakkelijk
  • Het geeft in korte tijd veel warmte af
  • Biedt een mooi vlammenspel én een heerlijke geur
  • Geschikt voor iedere kachel en/of haard

Ruim aanbod elzenhout

Ben je op zoek naar ovengedroogd haardhout van de beste kwaliteit? Dan ben je bij Haardhout.eu aan het juiste adres. In onze webshop vind je ovengedroogd elzen haardhout met een duurzaam keurmerk (PEFC-gekeurd). Direct klaar voor gebruik! Wij bieden elzenhout netjes gestapeld op pallets aan in 3 verschillende hoeveelheden. Hierbij kun je kiezen uit een hele, driekwart of halve pallet haardhout.

Elzen haardhout bestellen?

Het bestellen van haardhout is heel eenvoudig en bij Haardhout.eu ben je aan het juiste adres. In onze webshop vind je direct de prijs van het haardhout op een pallet. Wij zorgen ervoor dat het elzenhout gratis bij jou in de tuin of oprit wordt afgeleverd! Heb je vragen? Neem contact op via 06 30 209 776 of het contactformulier!

Haardhout bestellen bij Haardhout.eu

Haardhout.eu is dé webshop om online haardhout te bestellen. Bekijk ons ruime assortiment haardhout. Altijd ovengedroogd en levering in heel Nederland.