Eiken haardhout

Eiken haardhout is dé topper op het gebied van haardhout. Op zoek naar eiken haardhout voor de houtkachel of buitenhaard? Bij haardhout.eu kun je kant-en-klaar eiken haardhout bestellen. We leveren het eiken haardhout gratis bij je thuis!

Voordelen eiken haardhout

Eiken haardhout is de meest verkochte houtsoort uit ons assortiment. Eiken is hardhout met unieke eigenschappen. Het absolute voordeel van eiken haardhout is de lange brandduur, dat maakt deze houtsoort ideaal voor de rendementsstoker die zijn woning verwarmt met de houtkachel. Hardhout zoals eikenhout is loofhout, wat vergeleken met zachthout (naaldhout) weinig hars bevat. Weinig hars betekent weinig vuurspetters! Dat maakt eiken haardhout heel geschikt voor zowel de open als de gesloten haard.

Aanbod eiken haardhout

Wij bieden eiken haardhout op pallets in verschillende groottes. Je hebt de keuze uit een inhoud van 1, 1,5 en 2 kuub. Zo hebben we voor iedere stoker een passend aanbod. Het pluspunt van onze pallets is dat het hout netjes gestapeld is, je hebt er geen omkijken meer naar. Ook onze big bags en dozen bevatten eiken haardhout, gemixt met essen- en berkenhout.

Bekijk ons aanbod:
– 1 kuub eiken haardhout (halve pallet)
– 1,5 kuub eiken haardhout (driekwart pallet)
– 2 kuub eiken haardhout (heel pallet)
– 1 kuub gemixt eiken-, essen- en berkenhout (big bag)
– 9kg gemixt eiken-, essen- en berkenhout (doos)

Welk soort je ook kiest, ons haardhout is altijd voorzien van het PEFC-keurmerk en is ovengedroogd, dus kan direct de kachel in!

Eiken haardhout bestellen

Voor het bestellen van eiken haardhout ben je bij ons aan het juiste adres. Online bestellen is eenvoudig en snel! In de webshop zie je direct de prijzen van het eiken haardhout. En dat is dan ook meteen de eindprijs, want er komen geen bezorgkosten meer bij. We zorgen ervoor dat het bestelde eiken haardhout gratis bij je thuisbezorgd wordt. Heb je vragen over het haardhout of onze service? Neem contact met ons op!