Let op! Wij hebben momenteel een levertijd oplopend tot 14 dagen.
(0)

Eiken haardhout

Eiken haardhout is dé topper op het gebied van haardhout. Vanwege het hoge rendement is het de favoriet van menig stoker. Op zoek naar eiken haardhout? Bestel kant-en-klaar eiken haardhout online, wij bezorgen het gratis bij je thuis!

Eikenhout eigenschappen

Eiken haardhout is de meest verkochte houtsoort uit ons assortiment. Eiken is soort hardhout met een aantal unieke eigenschappen. Het absolute voordeel van eiken haardhout is de lange brandduur, dat maakt deze houtsoort ideaal voor de rendementsstoker die zijn woning verwarmt met de houtkachel.

Hardhout, zoals eikenhout, bevat relatief weinig hars. En weinig hars betekent weinig vuurspetters! Dat maakt eiken haardhout heel geschikt voor zowel de open als de gesloten haard.

Pallets eikenhout

Wij bieden verschillende maten pallets met eikenhout. Ben je op zoek naar 1 kuub eikenhout, kies dan voor een half pallet. Voor de grootverbruikers hebben we ook een heel pallet met maar liefst 2 kuub hout. Onze unieke driekwart pallet is een tussenmaat en bevat 1,5 kuub. Het pluspunt van onze pallets is dat het hout netjes gestapeld is, je hebt er geen omkijken meer naar. Onze big bags bevatten eikenhout gemixt met essen– en berkenhout. Big bags zijn ook gemakkelijk te bergen, en zijn voordeliger in aanschaf.

Welk soort je ook kiest, ons haardhout is altijd ovengedroogd én voorzien van het PEFC-keurmerk. Na de bezorging kan de vlam er meteen in.

Eiken haardhout bestellen?

Voor het bestellen van brandhout ben je bij ons aan het juiste adres. Online bestellen is eenvoudig en snel! Hieronder én in de webshop zie je direct de prijzen van ons eiken haardhout. En voor alle pallets dat is dan ook meteen de eindprijs, want er komen geen bezorgkosten meer bij. We zorgen ervoor dat het bestelde haardhout gratis bij je thuisbezorgd wordt. Heb je vragen over het assortiment of onze service? Neem contact met ons op!

Haardhout bestellen bij Haardhout.eu

Haardhout.eu is dé webshop om online haardhout te bestellen. Bekijk ons ruime assortiment haardhout. Altijd ovengedroogd en levering in heel Nederland.