(0)

Eiken haardhout

Eiken haardhout is dé topper op het gebied van haardhout. Vanwege het hoge rendement is het de favoriet van menig stoker. Op zoek naar eiken haardhout? Bestel kant-en-klaar haardhout online, wij bezorgen het gratis bij je thuis!

Eigenschappen

Eiken haardhout is de meest verkochte houtsoort uit ons assortiment. Eiken is een sterke soort hardhout met een aantal unieke eigenschappen. Het absolute voordeel van eiken haardhout is de lange brandduur, dit maakt deze houtsoort ideaal voor de rendementsstoker die zijn woning verwarmt met de houtkachel. Eikenhout zorgt voor een druk en levendig vlammenspel en beschikt over een kenmerkende geur waardoor het minder geschikt is voor gebruik bij een barbecue of houtoven. De gerechten zullen namelijk (tot op zekere hoogte) een bijsmaak krijgen van het brandende hout.

Hardhout bevat relatief weinig hars. En weinig hars betekent weinig vuurspetters! Dat maakt eiken haardhout heel geschikt voor zowel de open als de gesloten haard.

Pallets eiken haardhout

Wij bieden verschillende maten pallets met eikenhout. Ben je op zoek naar een halve pallet eikenhout, kies dan voor een half pallet. Voor de grootverbruikers hebben we ook een heel pallet haardhout. Onze unieke driekwart pallet is een tussenmaat. Het pluspunt van onze pallets is dat het hout netjes gestapeld is, je hebt er geen omkijken meer naar. Onze big bags bevatten eikenhout gemixt met essen– en berkenhout. Big bags zijn ook gemakkelijk te bergen, en zijn voordeliger in aanschaf.

Welk soort je ook kiest, ons haardhout is altijd ovengedroogd én voorzien van het PEFC-keurmerk. Na de bezorging kan de vlam er meteen in.

Eiken haardhout bestellen?

Voor het bestellen van haardhout ben je bij ons aan het juiste adres. Online bestellen is eenvoudig en snel! Hieronder én in de webshop zie je direct de prijzen van ons haardhout. En voor alle pallets dat is dan ook meteen de eindprijs, want er komen geen bezorgkosten meer bij. We zorgen ervoor dat het bestelde haardhout gratis bij je thuisbezorgd wordt. Heb je vragen over het assortiment of onze service? Neem contact met ons op!

Haardhout bestellen bij Haardhout.eu

Haardhout.eu is dé webshop om online haardhout te bestellen. Bekijk ons ruime assortiment haardhout. Altijd ovengedroogd en levering in heel Nederland.