Mijn bestelling: Geen producten Afrekenen

Eiken haardhout

Heeft u een houtkachel op open haard als bijverwarming in uw huis? Of stookt u geregeld een kampvuurtje in uw tuin tijdens het genot van warme chocolademelk of alcoholische versnapering? Bij Haardhout.eu hebben bieden wij u verschillende soorten haardhout voor zowel kleine- als grote kachels. Zo kunt u bij ons ook terecht voor eiken haardhout.

Eigenschappen eiken haardhout

Eiken haardhout is de meest verkochte haardhout soort. De trage verbranding van eiken haardhout zorgt ervoor dat u het haardhout niet vaak hoeft aan te vullen en u heeft er lang plezier van. Daarnaast geeft eiken haardhout weinig rook en geeft het een warme, knisperende vlam. Eiken haardhout spat niet en is geschikt voor grotere haarden. U kunt prima meer dan 3 blokken tegelijk gebruiken. Het is verkrijgbaar in blokken van 28 cm lang op pallets of in een bigbag in combinatie met essen- en berkenhout.

Prijzen eiken haardhout

Naast eiken haardhout bieden wij u diverse andere mogelijkheden. Zo bieden wij u essen-, berken- en eiken haardhout op zowel hele, ¾ en halve pallets. Daarnaast bieden wij u bigbags met een mix van essen- berken-, en eiken haardhout.

Bekijk ons aanbod:


Contact

Mocht u nog vragen hebben over de verschillende soorten haardhout of heeft u vragen over uw bestelling? Wilt u meer informatie over het meest geschikte brandhout voor uw kachel, haard of vuurkorf? Of heeft u vragen over uw bestelling? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ook uw haardhout online uitproberen, bekijk de video's hier.

Direct haardhout bestellen