(0)

Beukenhout

Beukenhout is de favoriete keuze van menig stoker. Er valt namelijk veel rendement mee te behalen met deze harde houtsoort. Het brandt langer dan zachthout en dat zorgt voor het hoge rendement. Dat maakt dit type houtsoort uitermate geschikt voor het verwarmen van je woning, maar dat is niet alles!

Eigenschappen van beukenhout

  • Het is één van de meest gestookte houtsoorten.
  • Het is een harde houtsoort. Wat betreft de hardheid zit het tussen het essen- en eikenhout in.
  • Het brandt lang en langzaam. Dus ideaal voor de rendementsstoker die zijn woning wil verwarmen!
  • Qua smaak is het een neutrale houtsoort. Dat maakt het bij uitstek geschikt voor bereiden van gerechten in een houtoven, BBQ of braai.

Assortiment

Wil jij beukenhout stoken, gebruik dan alleen hout wat echt goed droog is. Zo behaal je het hoogste rendement zonder al te veel rook en spetters. Bij Haardhout.eu vind je ovengedroogd beukenhout met een duurzaam keurmerk (PEFC-gekeurd). Dit hout is direct klaar voor gebruik. Wij bieden haardhout netjes gestapeld aan, op pallets van 3 verschillende formaten.

Het bestellen van beukenhout is heel eenvoudig en bij Haardhout.eu ben je aan het juiste adres. In onze webshop vind je direct de prijs van het beukenhout op een pallet van de verschillende formaten. Wij zorgen ervoor dat de pallet gratis bij jou in de tuin of oprit wordt afgeleverd! Heb je nog vragen? Neem dan contact op via 06 30 209 776 of het contactformulier.

Haardhout bestellen bij Haardhout.eu

Haardhout.eu is dé webshop om online haardhout te bestellen. Bekijk ons ruime assortiment haardhout. Altijd ovengedroogd en levering in heel Nederland.