Let op! Wij hebben momenteel een levertijd oplopend tot 14 dagen.
(0)

Beuken haardhout

Ben jij als ervaren stoker op zoek naar haardhout waarmee je rendement kunt behalen? Dan is beuken haardhout echt iets voor jou! Bestel kant-en-klaar beuken haardhout online, wij bezorgen het gratis bij je thuis! 

Beukenhout eigenschappen 

Beukenhout is een harde houtsoort, het voordeel hiervan is dat deze houtsoort langer brandt dan zachthout en dit levert je dus een hoger rendement op. Hierdoor is beukenhout uitermate geschikt voor het bereiden van gerechten in een houtoven, BBQ of braai. 

De eigenschappen van beuken haardhout: 

  • Beuken is een houtsoort die veel gestookt wordt 
  • Beukenhout is een harde houtsoort, het zit tussen het essen- en eikenhout in wat betreft de hardheid 
  • Ideaal voor de rendementsstoker 
  • Relatief lange brandduur 
  • Geschikt voor het bereiden van gerechten in een houtoven, BBQ of braai, qua smaak is het een neutrale houtsoort

Ruim aanbod beuken haardhout 

Ben je op zoek naar ovengedroogd beuken haardhout van de beste kwaliteit? Dan ben je bij Haardhout.eu aan het juiste adres. In onze webshop vind je ovengedroogd beuken haardhout met een duurzaam keurmerk (PEFC-gekeurd). Direct klaar voor gebruik! Wij bieden beukenhout netjes gestapeld aan op pallets in 3 verschillende formaten. Hierbij kun je kiezen uit 1, 1.5 of 2 kuub. 

Beuken haardhout bestellen? 

Het bestellen van beuken haardhout is heel eenvoudig. In onze webshop vind je direct de prijs van het beuken haardhout van de verschillende formaten. De levering is gratis. Heb je nog vragen? Neem dan contact op via 06 30 209 776 of het contactformulier. 

De beste producten van Haardhout.eu

Ben je op zoek naar het beste haardhout voor jouw gebruik, of een passende houtopslag om het in op te slaan? Je vindt het bij Haardhout.eu. Bestel je producten eenvoudig en snel in onze webshop! En kom je er niet uit, dan helpen we je graag.