(0)

Beuken haardhout

Ben jij als ervaren stoker op zoek naar beuken haardhout waarmee je rendement kunt behalen? Dan is beuken haardhout echt iets voor jou! Bestel kant-en-klaar beuken haardhout online, wij bezorgen het gratis bij je thuis! Wil je meer informatie over de eigenschappen van beukenhout? Kijk dan ook zeker verder op deze pagina, hier lees je meer over deze houtsoort en ons aanbod.

Beukenhout eigenschappen

Beukenhout is een harde houtsoort, het voordeel hiervan is dat deze houtsoort langer brandt dan zachthout en dit levert je dus een hoger rendement op. Hierdoor is beukenhout uitermate geschikt voor het bereiden van gerechten in een houtoven, BBQ of braai.

De eigenschappen van beukenhout

  • Beuken is een houtsoort die veel gestookt wordt
  • Beukenhout is een harde houtsoort, het zit tussen het essen- en eikenhout in wat betreft de hardheid
  • Ideaal voor de rendementsstoker
  • Relatief lange brandduur
  • Geschikt voor het bereiden van gerechten in een houtoven, BBQ of braai, qua smaak is het een neutrale houtsoort

Ruim aanbod beukenhout

Ben je op zoek naar ovengedroogd haardhout van de beste kwaliteit? Dan ben je bij Haardhout.eu aan het juiste adres. In onze webshop vind je ovengedroogd beuken haardhout met een duurzaam keurmerk (PEFC-gekeurd). Direct klaar voor gebruik! Wij bieden beukenhout netjes gestapeld aan op pallets in 3 verschillende formaten. Hierbij kun je kiezen uit een hele, driekwart of halve pallet ovengedroogd haardhout.

Beuken haardhout bestellen?

Het bestellen van haardhout is heel eenvoudig en bij Haardhout.eu ben je aan het juiste adres. In onze webshop vind je direct de prijs van het beuken haardhout op een pallet van de verschillende formaten. Wij zorgen ervoor dat het beukenhout gratis bij jou in de tuin of oprit wordt afgeleverd! Heb je nog vragen? Neem dan contact op via 06 30 209 776 of het contactformulier.

Haardhout bestellen bij Haardhout.eu

Haardhout.eu is dé webshop om online haardhout te bestellen. Bekijk ons ruime assortiment haardhout. Altijd ovengedroogd en levering in heel Nederland.