(0)

Beuken haardhout

Ben jij als ervaren stoker op zoek naar beuken haardhout waarmee je rendement kunt behalen? Dan is beukenhout echt iets voor jou! Bestel kant-en-klaar beukenhout online, wij bezorgen het gratis bij je thuis! Wil je meer informatie over de eigenschappen van beukenhout? Kijk dan ook zeker verder op deze pagina, hier lees je meer over deze houtsoort en ons aanbod.

De eigenschappen van beuken haardhout

Beukenhout is een harde houtsoort. Het grootste pluspunt is dan ook de lange brandduur.

  • Beuken haardhout wordt veel gestookt.
  • Beukenhout is een harde houtsoort, het zit tussen het essen- en eikenhout in wat betreft de hardheid.
  • Relatief lange brandduur. Ideaal voor de rendementsstoker!
  • Beuken haardhout is qua smaak neutraal, wat het heel geschikt maakt voor het bereiden van gerechten in een houtoven, BBQ of braai.

Tips voor het stoken

Beuken haarhout is geschikt voor de (middel)grote haarden. Net als bij alle ander houtsoorten, geldt ook voor beukenhout dat het goed droog moet zijn. Alleen zo profiteer je van de warmte die lang meegaat. Je kunt de haard aansteken met aanmaakhoutjes of berkenhout, wat sneller vlam vat dan beuk. Vervolgens gebruik je 2 tot 3 blokken per keer om het vuurtje aan te houden.

Beuken haardhout bestellen?

Ben je op zoek naar ovengedroogd haardhout van de beste kwaliteit? Dan ben je bij Haardhout.eu aan het juiste adres. In onze webshop vind je ovengedroogd beukenhout met een duurzaam keurmerk (PEFC-gekeurd). Direct klaar voor gebruik! Je kunt kiezen tussen pallets van 3 formaten. We zorgen voor gratis levering bij jou in de tuin of op de oprit! Heb je nog vragen? Neem dan contact op via 06 30 209 776 of het contactformulier.

Haardhout bestellen bij Haardhout.eu

Haardhout.eu is dé webshop om online haardhout te bestellen. Bekijk ons ruime assortiment haardhout. Altijd ovengedroogd en levering in heel Nederland.