Mijn bestelling: Geen producten Afrekenen

Berken haardhout

In de winter lekker genieten bij de openhaard of in de zomer een borrel drinken met uw vrienden rond de vuurkorf? Berken haardhout is ideaal voor deze gelegenheden. Voor al uw haardhout bent u bij Haardhout.eu aan het juiste adres.

Eigenschappen berken haardhout

Berken haardhout is één van de meest verkochte haardhout soorten. Het grote voordeel van berken haardhout is dat het een zachte houtsoort is en dus snel brandt. Daarnaast brandt berkenhout in vergelijking tot andere houtsoorten minder lang. Het voordeel van deze kortere verbrandingstijd is dat u ook voor een kortere periode een vuurtje kunt stoken. Ook is het leuk om uw vuurtje doorlopend in de gaten te houden en zo nu en dan op te stoken door nieuwe blokken berkenhout op het vuur te gooien. Verder geeft berken haardhout veel warmte en spat het niet. Het is dus een ideale houtsoort voor zowel binnen- als buitenshuis. Berken haardhout is leverbaar in blokken van 25-28 cm op pellets of in combinatie met essen- en eikenhout in een bigbag.

Prijzen berken haardhout

Aangezien er verschillende doeleinden zijn voor uw haardhout, proberen wij u een zo breed mogelijk aanbod aan haardhout te bieden. Zo bieden wij essen-, berken- en eiken haardhout op zowel hele, ¾ en halve pallets. Daarnaast bieden wij u bigbags met een mix van essen- berken- en eiken haardhout.

Bekijk ons aanbod:


Contact

Mocht u nog vragen hebben over de verschillende soorten haardhout of heeft u vragen over uw bestelling? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ook uw haardhout online uitproberen, bekijk de video's hier.

Direct haardhout bestellen