Mijn bestelling: Geen producten Afrekenen

Ultiem genieten van je open haard

Een open haard zorgt voor de ultieme beleving. Wat is er nu sfeervoller dan het hout te horen knisperen en de geur van echt hout op te snuiven? Gezellig met elkaar op de bank met een hapje en een drankje en genieten van het prachtige schouwspel van de vlammen. Op koude winterdagen, als de regen tegen de ramen tikt of de sneeuw naar beneden dwarrelt, heerlijk onder een dekentje op de bank staren naar de vlammen. Zo nu en dan even opstaan om een houtblok toe te voegen zodat het vuur weer oplaait. Wie droomt daar nu niet van?


Geen droom maar realiteit

Het hoeft geen droom te blijven, het is eenvoudig zelf te realiseren. Bij Haardhout.eu heb je ruime keus aan diverse soorten haardhout. Elk soort haardhout heeft zijn eigen beleving. Zo geeft berkhout veel warmte en spat het niet. Deze houtsoort brandt snel waardoor je in korte tijd een prachtig vuurtje hebt. Eiken haardhout brandt daarentegen langzaam, zodat je lang van het vuur kan genieten en niet steeds nieuw haardhout op hoeft te leggen. Essenhout heeft de langste verbrandingstijd. Met deze sfeervolle houtsoort is het ultiem genieten van mooie vlammen. WIl je meer weten over diverse haardhout soorten? Kijk dan eens bij welk haardhout is het beste?


Een hapje en een drankje

Bij genieten van een mooi knisperend openhaard vuur kan een heerlijk hapje en drankje niet ontbreken. Verwen jezelf of je partner en/of kinderen met allerlei lekkernijen die passen bij een regenachtige en koude avond. Met warme chocolademelk (met slagroom en marshmallows) kan je avond niet meer stuk. Ook een kruidige rode wijn of een stevig biertje laten je in wintersfeer komen. Terwijl je in de vlammen staart, het hout hoort knisperen en geniet van je drankje voel je je helemaal ontspannen worden.

Trakteer dan ook nog eens op een stuk heerlijk vers gebakken appeltaart die nog warm en knapperig is. Of op een kaasplankje met allerlei heerlijke kaasjes. Dat is de ultieme en complete beleving van een open haard.   

Open haard drankje


Gezelligheid

Genieten rondom het open haardvuur is ook een mooie gelegenheid om een goed gesprek met elkaar aan te gaan of om herinneringen op te halen. Deze sfeervolle setting zorgt er voor dat je helemaal ontspannen bent en wat is er dan waardevoller om van hart tot hart met elkaar te praten. Ben je niet zo’n prater? Pak dan eens een gezelschapsspelletje uit de kast. Liever even rust aan je hoofd? Duik dan in een goed boek. Terwijl de wind om het huis giert, je de warmte van het open haardvuur om je heen voelt en je op de achtergrond het vuur hoort knisperen kan het niet anders dan dat je ultiem geniet!

Direct haardhout bestellen