Mijn bestelling: Geen producten Afrekenen

Pizzaovens voor thuis

Waarom smaakt een pizza in Italië altijd stukken beter dan een pizza hier in Nederland? Dat is simpel: in Italië maken ze gebruik van houtgestookte pizzaovens. Dit zijn ronde, stenen koepels die verhit worden met houtblokken. De temperaturen in één van deze pizzaovens voor thuis lopen hoog op, waardoor de baksnelheid eveneens hoog ligt. Dit resulteert in een malse, sappige pizza met een knapperige en krokante korst. Door te kiezen voor een pizzaoven voor thuis, haalt u een stukje Italië in de achtertuin.

Welke pizzaovens voor thuis zijn er?

Bij Haardhout.eu hebben we vier verschillende modellen pizzaovens voor thuis. In al deze ambachtelijke pizzaovens is het mogelijk om een lekkere pizza te bereiden met de gewenste ingrediënten. Naast pizza's kunnen er ook ovenschotels, broden en tal van andere gerechten bereid worden in deze pizzaovens. Onze veelzijdige pizzaovens voor thuis bieden voldoende mogelijkheden. Onderstaand de vier modellen van Haardhout.eu.

Welke pizzaoven voor thuis kiest u?

Op basis van de informatie op onze website kunt u een keuze maken voor welke pizzaoven u thuis wilt. Kiest u voor één van de basismodellen of pakt u het direct professioneel aan en kiest u voor de schitterende Forno de Luxe? Kunnen we u nog van advies voorzien, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. We vertellen u graag meer over onze prachtige pizzaovens voor thuis.

Bekijk hier al onze pizzaovens voor thuis >

Bekijk ons assortiment pizza ovens