Mijn bestelling: Geen producten Afrekenen

Pizza oven buiten

Het is een prachtige zomeravond. U zit met uw gasten in de tuin. Het is gezellig. Er wordt volop gepraat en gelachen. Ondertussen ruikt het heerlijk in de tuin. U bent namelijk in uw eigen pizza oven buiten pizza's aan het bakken. Deze sfeermaker zorgt voor het échte buitengevoel. En dat in uw eigen tuin! Bestel een buiten pizza oven bij Haardhout.eu en geniet van uw eigen creaties! Wat dacht u van:

  • aardappelpartjes met rozemarijn
  • lamsrack met tijm-honingboter
  • Boeuf Bourgignon met brood
  • gerookte makreel met paprika
  • en uiteraard tal van pizza's


De mogelijkheden met een pizza oven buiten zijn vrijwel eindeloos. Eén van de accessoires die wij kunnen leveren, is een stalen spit. Bedenk eens welke heerlijke gerechten u hier allemaal mee kunt maken en binnenkort op tafel kunt zetten.

Welke pizza ovens voor buiten zijn er?

Professionele pizzaovens nu ook voor thuisgebruik! Haardhout.eu levert vier prachtige modellen pizza ovens voor buiten.


Buiten een pizza oven van Haardhout.eu

Bakt u binnenkort volgens eeuwenoude tradities de lekkerste pizza's af in uw pizza oven buiten? Het fijne aan onze pizzaovens is dat ze na gebruik nog lange tijd nagloeien. Hierdoor zijn ze perfect te gebruiken als terrasverwarmer. In de restwarmte van de buiten pizza oven kunnen overigens ook prima tomaatjes gedroogd worden. Zo ziet u: een pizza oven buiten in de tuin kent vele voordelen!

Bekijk onze pizza ovens voor buiten >

Bekijk ons assortiment pizza ovens