Mijn bestelling: Geen producten Afrekenen

De ideale plek voor je open haard

De open haard is een echte sfeermaker. Dat komt door de combinatie van de warmte die van het vuur afstraalt, het knisperende geluid van de brandende houtblokken en van het prachtige vlammenspel waar je wel uren in kan staren en bij weg kan dromen. Al je zintuigen worden geprikkeld. De open haard zorgt voor een warme sfeer en gezelligheid. Geniet jij liever in de keuken van je open haard of geef je de voorkeur aan een open haard in de woonkamer. Wat is voor jou de meest ideale plek voor je open haard?


Genieten in de keuken

Heb jij een grote woonkeuken en ben je veel in de keuken te vinden? Denk er dan eens aan om een open haard in de keuken te plaatsen. Terwijl je aan het koken bent geniet je van de warmte en gezelligheid van je open haard. Of beeld je eens in dat je met elkaar aan tafel zit en geniet van een heerlijk diner met een knisperend haardvuur op de achtergrond. Zet je lievelingsmuziek aan en je diner is zeker te weten geslaagd. Misschien heb je er nog helemaal niet aan gedacht om een open haard in je keuken te hebben, maar het geeft een warme en landelijke sfeer in je keuken. 

Open haard woonkamer


Sfeermaker in de woonkamer

Een open haard kan een sfeervol middelpunt van je woonkamer zijn. Helemaal als je er een knusse zitplek van maakt. Plaats een relaxte hoekbank naast de open haard, leg er sierlijke kussens op, eventueel een fleecedeken, een mand met tijdschriften en je bent er niet meer weg te slaan. Zie je jezelf al heerlijk onderuit liggen op de bank genietend van het vlammenspel en de warmte? Een open haard in de woonkamer past in elk interieur, of je een strakke inrichting hebt of juist landelijke, je zult zien dat de open haard in elk soort interieur een blikvanger is.


TV kijken en genieten van de open haard

Denk er goed over na waar je de open haard plaatst. Houdt bijvoorbeeld rekening met het uitzicht. Het is natuurlijk helemaal mooi als je ook nog naar buiten kan kijken. Het is heerlijk om naar de open haard te staren terwijl je intussen buiten de sneeuwvlokjes naar beneden ziet dwarrelen. Buiten is het koud, maar jij geniet in huis van de warmte en gezelligheid van je open haard.

En hou je er van om televisie te kijken? Plaats je flatscreen dan niet te ver van de open haard. Dan kan je op de bank zitten, je favoriete serie bekijken en genieten van de open haard tegelijk! Ideaal toch?!
Een open haard is een mooie toevoeging aan je interieur en tegenwoordig niet meer weg te denken in een sfeervol interieur. Naast dat het een echte sfeermaker is heeft het hebben van een open haard ook andere voordelen. Wil je hier meer over lezen? Lees dan verder bij de voordelen van een open haard.Direct haardhout bestellen