Mijn bestelling: Geen producten Afrekenen

Levering in Nederland

Haardhout.eu levert uw bestelling gratis en door heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) binnen een week bij u thuis af. Wij leveren uw haardhout met een kleine vrachtwagen. Dit is, zeker in de steden, handiger dan het gebruik van grote trailers.

Onze ervaren chauffeurs zijn u graag van dienst om uw bestelling op de door u aangegeven plek te plaatsen, zo dicht mogelijk bij uw houtopslag. Wij gebruiken daarvoor extra sterke elektrische pompwagens. Het plaatsen op uw eigen terrein is op eigen risico en in overleg met de chauffeur. De palletwagen kan in principe alleen over sterke bestrating rijden en weegt samen met het pallet ongeveer 1500 kg. 

Voor plaatsing in uw garage hebben we speciaal het ¾ pallet. Deze is lager dan een heel pallet en daardoor makkelijk in de meeste garages te plaatsen.

Haardhout levert gratis door heel Nederland:

 

Retournering

Indien u onverhoopt toch niet tevreden bent met uw aankoop kunt u uw bestelling binnen 7 dagen retour sturen. U kunt producten retourneren in de originele verpakking. Voor Retournering graag eerst contact opnemen met ons.

Direct haardhout bestellen