Mijn bestelling: Geen producten Afrekenen

Hoe houd je je huis warm in de winter?

Niemand wilt onnodig hoge stookkosten. De verwarming van jouw huis is een van Nederlands duurste bestedingen. Natuurlijk zitten we er wel graag lekker warm bij in de winter. Ondanks de warme zomers, kan het in de winter nog best flink afkoelen. Zo draaien we met z'n allen nog flinke toeren op onze termostaten. Wat we er aan kunnen doen? Wij geven je een paar praktische tips. Zo houd je het zeker weten vol tijdens de komende winter. Succes!

Trek iets warms aan

Een trui, een vest, een hoodie, iets van wol, een dik stofje of gewoon iets warms! We hoeven er niet meer in ons t-shirtje bij te lopen als het kwik zakt. Kersttruien zijn overigens super 'hot' en kun je ook na de kerstdagen zonder schaamte dragen. Belangrijk in jouw winteroutfit zijn lekkere dikke sokken. Als je koude voeten hebt, zul je merken dat je het al snel helemaal koud zult krijgen. Wil je liever niet toegeven aan de dikke truien? Probeer dan iets als een thermohemd aan te trekken onder je dagelijkse kleding. Het helpt echt en niemand zal het opmerken.

Vang de warmte met dichte gordijnen

Sluit de gordijnen als het donker wordt. Warmte in huis verdwijnt meestal door de ruiten. Bij enkelglas wel wat sneller dan bij dubbelglas, maar met gordijnen ben je net wat beter geïsoleerd. Hou die warmte dus lekker binnen. Door de gordijnen wat vaker te sluiten, bijvoorbeeld als het avond wordt, kun je de meeste warmte wel binnen houden. Scheelt net een paar centjes aan het einde van de maand. 

Blijf in beweging om het warm te houden in de winter

Rennen, springen, een paar push-ups. Van stilzitten krijgt niemand het warm. Probeer er daarom op uit te gaan, bijvoorbeeld naar het bos. In het bos kun je hout verzamelen om 's avonds op te stoken in jouw woonkamer. Het is in feite een win-win situatie, wanneer je het gevonden hout later op de dag zelf kunt opstoken. Ben jij net als ons lui, en heb je dus geen zin om zelf hout te sprokkelen? Lees dan snel verder voor de volgende tip!

Bestel haardhout vanuit je luie stoel

Ja! Je kunt tegenwoordig gewoon vanuit jouw luie stoel een flinke lading aan haardhout bestellen. Want, wie gaat er graag naar buiten als het vriest? Wij niet! Daarom leveren wij van Haardhout.eu het beste ovengedroogde haardhout om elkaar warm te houden. Kies voor een knusse en warme woonkamer tijdens de winterdagen. Kies voor een openhaard met daarbij het beste haardhout. De knetterende blokken zullen je versteld doen staan. Wat een warmte en wat een gezelligheid. Lees ook eens over de voordelen van een open haard!

Houd je huis warm met haardhout van Haardhout.eu

Al het haardhout van Haardhout.eu is direct te gebruiken. Het enige wat je hoeft te doen is een keuze maken en bestellen. U heeft de keuze uit drie verschillende soorten haardhout: eiken haardhoutessen haardhout en berken haardhout. Allemaal verkrijgbaar in een hele, driekwart of halve pallet. Wilt u liever een bigbag met haardhout? Bestel dan onze bigbag met een mix van essen-, eiken- en berken haardhout.  

Direct haardhout bestellen