Mijn bestelling: Geen producten Afrekenen

Houtgestookte pizzaoven

houtgestookte pizzaovensSteeds meer mensen ontdekken het genot en plezier dat een houtgestookte pizzaoven brengt. Daarom is Haardhout.eu trotse leverancier van houtgestookte pizzaovens van topkwaliteit. Hierdoor kunt u als thuiskok zonder te veel moeite de heerlijkste pizza's maken. Ook maakt u in een handomdraai vele andere gerechten, zoals broden, ovenschotels et cetera. Ook in professionele restaurants zijn onze houtgestookte pizzaovens uitstekend bruikbaar.

+4.000 jaar topkwaliteit houtgestookte pizzaovens

Houtgestookte ovens bestaan al meer dan 4.000 jaar. In die tijd is er nauwelijks iets veranderd aan de kenmerkende vorm van deze ovens. Het zijn gemetselde iglo's met een halfronde opening aan de voorzijde. De stenen houden warmte lang vast en geven de hitte gelijkmatig af. Dit garandeert het beste eindresultaat voor uw pizza's. Daarnaast is de houtgestookte pizzaoven te gebruiken als terrasverwarmer, want na het bereiden van de pizza's gloeit de oven nog een aantal uren heerlijk na. 

Bekijk al onze houtgestookte pizzaovens >

Voor welke houtgestookte pizzaoven kiest u?

Wilt u thuis ook volgens eeuwenoude tradities pizza's afbakken in minder dan 60 seconden? Kies dan voor één van onze prachtige houtgestookte pizzaovens. U vindt bij ons de volgende pizzaovens:

En omdat een houtgestookte pizzaoven niet brandt zonder hout, leveren wij uiteraard ook het benodigde haardhout. 

Bekijk ons assortiment haardhout >

Bekijk ons assortiment pizza ovens