Mijn bestelling: Geen producten Afrekenen

Haardhout Zwolle

Wie in Zwolle woont en op zoek is naar een betrouwbare leverancier voor haardhout zit bij ons meer dan goed. Al vele jaren leveren wij tot volle tevredenheid van onze klanten ovengedroogd en stookklaar hout voor in de openhaard of houtkachel. U kunt kiezen uit pallets en bigbags. Een bigbag is altijd een mix van onze drie soorten hout: berken, eiken en essen. Kiest u voor een pallet (keuze uit heel, driekwart of half) dan heeft u één houtsoort. De bigbags haardhout die wij in Zwolle leveren bevatten losgestort haardhout, de pallets bevatten gestapeld haardhout.

Haardhout in Zwolle geleverd

Wij leveren ons stookklare haardhout door heel Nederland, dus ook in Zwolle. Ons haardhout is standaard op lengte van 28 centimeter gemaakt, maar ook leverbaar in blokken van 25 centimeter. U profiteert van GRATIS levering én krijgt nog eens €10,- korting op elk extra pallet dat wij met het eerst bestelde pallet tegelijk afleveren. Op die manier wordt het voor u extra voordelig om in één keer uw houtvoorraad op orde te brengen voor de komende maanden. Als u voldoende ruimte heeft in uw houthok is het verstandig om veel haardhout in Zwolle te laten bezorgen.

Meer informatie over haardhout

Wellicht stookt u altijd eikenhout en wilt u dat nu wederom bestellen. Dat kan uiteraard via onze webshop. Maar wellicht weet u niet precies welke houtsoort de beste keuze is. Dan informeren wij u graag. Wilt u het liefste hout stoken dat veel warmte afgeeft, dan raden we berkenhout aan. De verbranding gaat wel sneller door de grote vlammen, maar resulteert ook in de meeste warmte. Eikenhout is de beste keuze als u een langzame verbranding wilt en rustige vlammen in uw kachel of haard. Essenhout brandt eveneens langzaam, geeft redelijk wat warmte af en heeft een mooi vlammenspel. Wilt u nog meer weten over de levering van haardhout in Zwolle, neem dan even contact met ons op.

Direct haardhout bestellen