Mijn bestelling: Geen producten Afrekenen

Haardhout Zoutelande

Zoutelande kent mooie zomeravonden en echte Zeeuwse winters. Om de zomeravonden te verlengen of om de winter lekker warm door te komen, kunt u rekenen op ons haardhout. Deze wordt ovengedroogd en in praktische houtblokken geleverd en is dus kant-en-klaar voor uw gebruik. Hieronder geven we nog meer voordelen weer waarvan u profiteert als u bij ons haardhout besluit af te nemen. 

Gratis bezorging van Nieuwerkerk naar Zoutelande

Haardhout.eu zit in Nieuwerkerk en dat is dus dichtbij Zoutelande. Vanwege de korte afstand is het transport van uw bestelde haardhout bij ons altijd gratis. We rijden graag op en neer en voorzien u binnen een week van een nieuwe voorraad haardhout. 

Verschillende verpakkingen en verschillende haardhoutsoorten

Om te zorgen voor de juiste hoeveelheid haardhout kunt u kiezen uit hele pallets met 2 kuub hout, driekwart pallets met 1,5 kuub hout en halve pallets met 1 kuub hout. Eveneens praktisch zijn de bigbags, waarin de houtblokken losgestort voor u klaarliggen. Mocht u een kleinere afname van haarthout willen dan raden we het aan om bij ons dozen haardhout te bestellen. 

Naast de keuze uit de verschillende verpakkingsmaterialen heeft u wat betreft de soorten haardhout bij ons de keuze uit: essen haardhout, eiken haardhout en berken haardhout. Al deze houtsoorten hebben als gemeenschappelijke kwaliteit dat ze langzaam opbranden, waardoor u lang kunt genieten van het vuur en de warmte dat ze maken. Daarnaast heeft u van dit type haardhout niet zoveel blokken nodig, waardoor uw langer met uw voorraad doet en niet inneens zonder houtblokken komt te zitten. 

haardhout Zoutelande

Heeft u uw keuze gemaakt?

Bestel dan direct nieuw haardhout door op de oranje button hieronder te klikken. Als er voorafgaand toch nog vragen bij u bestaan dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. We helpen u graag verder!

Direct haardhout bestellen