Mijn bestelling: Geen producten Afrekenen

Haardhout Venlo

Regelmatig maken we een ritje naar Limburg om haardhout te bezorgen. Zo komen wij ook regelmatig in de buurt van de Duitse grens als we ons haardhout in Venlo leveren. Woont u ook in Venlo en bent u op zoek naar een leverancier die uw voorraad haardhout weer aan kan vullen voor de komende maanden? Dan kunt u gerust bij ons terecht. Wij zijn dé leverancier van haardhout op pallets en in bigbags. Wellicht leven wij binnenkort haardhout in Venlo bij u thuis af.

Ruime keuze in haardhout

Onze medewerkers weten alles over de voor- en nadelen van elke houtsoort en vertellen u daar graag meer over. Zo kunt u kiezen voor berkenhout. Deze zachte houtsoort heeft een zeer schone verbranding en geeft veel warmte in een korte tijd. Het zeer mooie vlammenspel en het knisperende haardvuur doen u denken dat u in een romantische film bent belandt. Uiteraard leveren wij dit haardhout in Venlo.

Een andere optie is essenhout. Deze wat hardere, taaiere houtsoort brandt lang en traag, heeft een mooi vlammenspel en geeft veel warmte af. Eikenhout is een taaie, harde houtsoort die wat lastiger aan te krijgen is. Maar wie puur op rendement stookt en niet zozeer voor het mooie vlammenspel, zal veel plezier beleven aan eikenhout. Ook deze beide soorten haardhout leveren wij in Venlo.

Mogen wij uw haardhout in Venlo leveren?

Haardhout.eu verzorgt graag de levering van uw haardhout in Venlo. U heeft bij ons de keuze uit hele, driekwarts en halve pallets met respectievelijk 2, 1,5 en 1 kuub hout of een bigbag met 1 kuub hout. De pallets bevatten één soort gestapeld hout. In de bigbags liggen de diverse houtsoorten losgestort door elkaar. Als u dit haardhout in Venlo wilt laten bezorgen, regelen wij dat met plezier voor u. Heeft u er erg in dat wij op elk extra pallet dat u bestelt (en dat wij tegelijkertijd leveren) €10,- korting krijgt? Dat maakt haardhout bestellen nu extra voordelig.

Direct haardhout bestellen