Mijn bestelling: Geen producten Afrekenen

Haardhout Roosendaal

Bent u op zoek naar goede kwaliteit haardhout tegen een scherpe prijs? Dan is Haardhout.eu u graag van dienst. Wij leveren haardhout in Roosendaal voor uw houtkachel, open haard of vuurkorf. Het bestellen van haardhout gaat gemakkelijk in onze webshop. Wij berekenen geen verzendkosten voor het haardhout dat wij in Roosendaal bezorgen.

Het haardhout dat wij aanbieden is gedroogd in de oven en daardoor direct stookklaar. Zodra het haardhout in Roosendaal geleverd is, kan het direct opgestookt worden. Daarbij heeft u de keuze uit drie houtsoorten: essenhout (veel warmte, mooie vlammen), berkenhout (veel licht, felle vlam) en eikenhout (rustige vlam, lange brandtijd).

Gratis bezorging van haardhout in Roosendaal

Wilt u snel genieten bij de houtkachel of haard, bestel dan vandaag nog uw haardhout, dat wij in Roosendaal zonder verzendkosten bezorgen. Kies voor onze pallets, waarbij u de keuze heeft tussen half, driekwart of heel. Of bestel een bigbag met daarin een mix van al onze houtsoorten. Ons haardhout is goedkoop en wordt in Roosendaal binnen een week geleverd.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen of de rest van de informatie op onze website bekijken. Geniet van het haardvuur en de warmte!

Direct haardhout bestellen