Mijn bestelling: Geen producten Afrekenen

Haardhout Roermond

Woont u in het prachtige Roermond en wilt u graag ovengedroogd en stookklaar haardhout kopen bij een betrouwbare leverancier? Dan kunt u terecht bij Haardhout.eu. Wij leveren namelijk haardhout, waarbij u de keuze heeft tussen pallets met gestapeld hout of bigbags met losgestort hout. Wij raden het aan om alleen gedroogd hout te stoken, want vochtig hout brandt niet goed. Ook geeft vochtig hout extra rook en fijnstof af. Uw haardhout in Roermond zelf hakken is dan ook iets wat wij afraden, omdat dit hout vaak nog wel twee jaar moet drogen.

Pallets en bigbags haardhout

Wij leveren ons haardhout in Roermond per pallet. Onze hele pallets bevatten 2 kuub hout. Op een driekwart pallet zit 1,5 kuub hout. Kiest u voor een half pallet, dan is dat 1 kuub hout. Voor de pallets haardhout kunt u kiezen uit onze drie houtsoorten eiken, essen en berken. Een kleine tip van onze kant: bestel direct meerdere pallets. U krijgt namelijk €10,- korting op elk extra pallet dat tegelijkertijd geleverd wordt. Wilt u alle drie de houtsoorten ontvangen, dan kunt u drie pallets bestellen. Maar wij hebben ook een 1 kuub bigbag met alle drie de houtsoorten.

Haardhout in Roermond geleverd

Wilt u meer weten over de prijzen die wij rekenen voor ons ovengedroogd en stookklare haardhout, bezoek dan onze webshop. Wilt u meer informatie over de houtsoorten of zijn er andere vragen die u nog heeft? Dan horen we graag van u. Heeft u uw keuze kunnen maken, dan komen wij uw haardhout in Roermond leveren. Een bestelling plaatsen, kan direct via de webshop. Zien we u binnenkort?

Direct haardhout bestellen