Mijn bestelling: Geen producten Afrekenen

Haardhout Roden

Bij Haardhout.eu heeft u de keuze uit drie verschillende soorten hout: eikenhout, berkenhout of essenhout. Dit wordt geleverd op pallets of in bigbags. Standaard hebben onze blokken een lengte van 28 centimter, maar essenhout is ook leverbaar in blokken van 25 centimeter. Op elke extra pallet die wij tegelijkertijd leveren, bieden we een mooie korting van € 10,- aan. Ontdek hieronder van welke andere voordelen u profiteert door te bestellen bij Haardhout.eu. 

Kwalitatief haardhout

Ons haardhout leveren we ovengedroogd en stookklaar bij u af. Door de kwaliteit van het hout en de langzame verbranding profiteert u van een hoog rendement. Met enkele houtblokken is het al mogelijk om uw woning volledig op temperatuur te brengen en omdat de houtblokken lang branden hoeft u niet steeds nieuwe op 't vuur te gooien. Uw voorraad haardhout zal dus niet vlug opraken. 

Hoeveelheid haardhout per verpakking

We leveren hele, driekwart en halve pallets. Een heel pallet bevat 2 kuub hout, een driekwart pallet bevat 1,5 kuub hout en een half pallet bestaat uit 1 kuub gestapeld hout. Tevens kunt u kiezen voor bigbags. Wilt u een veel kleinere aanvulling op uw voorraad? Kies dan voor een doos met haardhout

Haardhout roden

Beste gebruik van haardhout

Bij al ons hout geldt dat het droog op z'n best kan branden. Zorg er dus voor dat het hout opgeslagen is op een droge locatie waar vocht en regen er niet bij kunnen komen. Heeft u geen luifel of afdak? Dan bieden we u de oplossing, want we leveren ook houtopslagplaatsen.  

Haardhout kopen in Roden

Wij leveren haardhout in Roden zonder verzendkosten te berekenen. Wilt u zeker zijn van voordelig haardhout dat kwalitatief ook uitstekend is én wilt u uw haardhout snel in huis hebben, dan zijn wij u graag van dienst. Tevens zijn we de goedkoopste leverancier van haardhout in Roden. 

Vragen over onze dienstverlening of producten

Heeft u vragen over ons haardhout of over onze bezorgservice? Stel deze dan gerust aan ons door contact met ons op te nemen. 

Direct haardhout bestellen