Mijn bestelling: Geen producten Afrekenen

Haardhout Renesse

Er staat een koude winter voor de deur, dus zorg ervoor dat u er in Renesse warmpjes bij zit met ons haardhout. Ook voor de zomer kunt u profijt hebben van haardhout, want hiermee zijn vuurkorven e.d. aan te steken, waardoor uw zomeravond buiten verlengd kan worden. Pizzaovens of zelfs barbecues zijn ook aan te steken met het haardhout. Uniek aan ons haardhout is daarbij dat het direct te gebruiken is, want we leveren ons haardhout altijd ovengedroogd bij u af. Het is dus kant-en-klaar om mee te stoken! 

Welke soorten haardhout kunt u bij ons verkrijgen?

Van alle soorten hout die er op de wereld verkrijgbaar zijn, hebben we voor ons haardhout gekozen uit drie soorten. Dit zijn: eiken haardhout, essen haardhout en berken haardhout. Onze voorkeur genieten deze soorten haardhout, omdat ze een lange verbrandingstijd hebben. U geniet er dus lang van en krijgt lang warmte van de brandende houtblokken. Daarnaast hoeft u, dankzij de kwaliteit, niet veel houtblokken op het vuur te gooien om het brandend te houden. Uw voorraad zal dus niet snel slinken of zomaar opraken. 

Gaat u voor een pallet, bigbag of doos?

In verschillende formaten kunt u een nieuwe voorrraad haardhout aangeleverd krijgen. We bezorgen namelijk hele pallets (2 kuub haardhout), driekwart pallets (1,5 kuub haardhout) en halve pallets (1 kuub haardhout). Ook leveren we bigbags (1 kuub haardhout) en haardhout in dozen. Afhankelijk van uw doel, dus of u veel of weinig stookt, kunt u kiezen voor welk formaat verpakking u gaat.

Als u twijfelt dan kunt u beter voor meer haardhout gaan, want als u het haardhout droog bewaard dan kan het jarenlang mee en bovendien profiteert u van voordeel als u meerdere pallets bestelt. Per extra pallet in dezelfde bestelling krijgt u namelijk € 10,- extra korting. Dit kan u, zeker als u een grote hoeveelheid haardhout nodig hebt, enorm veel geld schelen! 

Gratis bezorging

Haardhout Renesse

Bij ons profiteert u van gratis bezorging. Bovendien woont u niet ver van ons vandaan, waardoor we het haardhout binnen een week bij u in Renesse kunnen bezorgen. Bestel dus snel en vul uw voorraad weer aan!

Direct haardhout bestellen