Mijn bestelling: Geen producten Afrekenen

Haardhout Nieuwegein

Als de dagen korter worden, de temperaturen dalen en de sjaals en mutsen tevoorschijn komen, dan weten we allemaal hoe laat het is: tijd om de houtkachel of openhaard weer eens goed op te stoken. Dat doet u bij voorkeur met goed gedroogd hout, want vochtig hout laat onnodig veel resten achter in uw schoorsteen én is een stuk onvriendelijker voor het milieu. Haardhout.eu levert haardhout in Nieuwegein, waarbij al ons hout direct te gebruiken is. Hebben wij het hout bezorgd, dan kan het binen een paar minuten al in de kachel liggen te branden.

Bigbags en pallets vol haardhout

Bij Haardhout.eu heeft u de keuze uit drie soorten haardhout die in Nieuwegein geleverd worden per pallet:

  • eikenhout
  • essenhout
  • berkenhout

Bij de pallets kunt u kiezen uit hele pallets (2 kuub), driekwart pallets (1,5 kuub) en halve pallets (1 kuub). De blokken zijn standaard 28 centimeter lang, maar op aanvraag ook leverbaar in 25 centimeter. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een 1 kuubs bigbag met een mix van alle drie de genoemde houtsoorten. Het hout op de pallets is netjes gestapeld, het hout in de bigbags is losgestort.

Haardhout in Nieuwegein geleverd

Als u uw bestelling voor haardhout in Nieuwegein geplaatst heeft, dan maken we graag een afspraak met u voor de bezorgdatum en -tijd. Zo weet u wanneer het haardhout bezorgd wordt en u weer zonder zorgen de houtkachel of openhaard lekker op kunt stoken. Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over ons haardhout, onze prijzen of onze levertijd, kijk dan verder op onze website of neem contact met ons op. En wie weet komen wij binnenkort ons haardhout in Nieuwegein bij u bezorgen.

Direct haardhout bestellen