Mijn bestelling: Geen producten Afrekenen

Haardhout Meppel

Maak u klaar voor de winter met haardhout, want als het koud wordt in Meppel dan zit u er in ieder geval warm bij. Uw voorraad kunt u eenvoudigweg aanvullen met onze pallets of bigbags vol met haardhout van de beste kwaliteit. Ontdek waarom Haardhout.eu voor u voordelig is en uit welke houtsoorten u in ons assortiment kunt kiezen. 

Regelmatig stoken

Zeker bij regelmatig gebruik van uw open haard, vuurkorf of kachel kunt u wel een flinke voorraad haardhout gebruiken. Het loont dan niet om telkens naar de bouwmarkt te lopen om daar een losse zak hout te kopen. Bij ons krijgt u op twee verschillende manieren toegang tot een fijne hoeveelheid haardhout. Ons haardhout is namelijk verpakt een heel pallet met 2 kuub hout, een driekwart pallet met 1,5 kuub hout en een half pallet met 1 kuub gestapeld hout. Tevens kunt u kiezen voor bigbags

Houtsoorten in ons assortiment

We hebben drie verschillende houtsoorten in ons assortiment. Dit zijn: 

Al deze soorten haardhout leveren we ovengedroogd af. Dit maakt het hout droog, zodat het beter gaat branden en zo is het kant-en-klaar voor uw gebruik. Belangrijk is het ook voor u om te weten dat alle houtblokken een lange verbrandingstijd hebben, waardoor u extra lang kunt genieten van de warmte die ze afgeven kunt genieten. Bijkomend voordeel is tevens dat u dan niet vlug door uw voorraad heen raakt. 

Wilt u een combinatie maken van deze drie houtsoorten? Dat kan, want u kunt bij ons een mix bigbag te bestellen. 

Haardhout Meppel

Korting krijgen bij extra pallets

Per extra pallet dat tegelijkertijd geleverd wordt, ontvangt u namelijk €10,- korting. We raden u dus aan om in één bestelling meerdere pallets te laten leveren. Als u het hout droog opslaat dan kunt u ons haardhout tot in de lengte der dagen blijven gebruiken als stookmiddel. 

Waar kunt u terecht als u vragen heeft?

Als u vragen heeft dan kunt u altijd contact met ons opnemen. We beantwoorden al uw vragen over haardhout of over de bezorging daarvan naar Meppel toe. Verder advizeren we u ook over het juiste gebruik van ons haardhout. 

Direct haardhout bestellen