Mijn bestelling: Geen producten Afrekenen

Haardhout Maastricht

Wie woont in Maastricht is een gelukkig mens. Het is er prachtig en er is genoeg te doen. Maar na een lange of drukke dag is niets zo lekker als thuiskomen en genieten van een kop koffie of thee voor de openhaard of houtkachel. Om dat te kunnen doen, heeft u echter wel haardhout in Maastricht nodig. En waar het aantrekkelijk lijkt om zelf een boom te vellen, is het niet alleen tijdrovend en vaak niet eens toegestaan, maar ook nog eens een pittige klus. Hout moet vaak gedurende een jaar of twee drogen, omdat vochtig hout niet goed is voor uw schoorsteen.

Haardhout in Maastricht geleverd

Daarom hebben we ons bij Haardhout.eu toegelegd op de levering van haardhout in Maastricht en de rest van Nederland. Ons hout is ovengedroogd en daardoor stookklaar. Als wij uw pallet of bigbag hout hebben geleverd om 14:00 's middags, dan kan het hout een kwartier later al brandend in uw kachel liggen. Dat scheelt aanzienlijk met hout dat eerst nog vele maanden gedroogd moet worden.

Opties voor haardhout

U kunt bij ons terecht voor drie soorten haardhout: berken, eiken en essen. Elke houtsoort heeft zo zijn eigen charmes. Wellicht heeft u al een voorkeur voor wat betreft de houtsoort. Dan kunt u direct een pallet haardhout in Maastricht bestellen, waarbij u de keuze heeft uit een heel pallet (2 kuub), een driekwart pallet (1,5 kuub) en een half pallet (1 kuub). U krijgt dan blokken van 25 of 28 centimeter haardhout. Een andere optie is onze bigbag met een mix van alle drie de soorten hout. Ideaal wanneer u het beste van alle drie deze houtsoorten wilt ervaren.

Mochten we u nog van dienst kunnen zijn door eventuele vragen te beantwoorden, neem dan absoluut contact met ons op. We weten alles over onze verschillende soorten haardhout en informeren u hier met alle plezier over. Wie weet leveren wij binnenkort bij u haardhout in Maastricht.

Direct haardhout bestellen