Mijn bestelling: Geen producten Afrekenen

Haardhout Leiden

Wanneer de wintermaanden voor de deur staan, is het verstandig om weer voldoende haardhout op voorraad te hebben. Dan kunt u 's avonds na een lange werkdag de kachel of haard lekker opstoken en genieten van de warmte en het vlammenspel. Wij leveren haardhout in Leiden en omstreken. Ons hout is ovengedroogd en stookklaar. Zodra het hout geleverd is, kan het dus direct de kachel in. Het voordeel van ons droge hout, is dat het langer brandt en dat er weinig rook en fijnstof vanaf komt. Dat voorkomt dat de schoorsteen vol komt te zitten met restanten.

Diverse mogelijkheden voor haardhout

Wij werken met hele (2 kuub), driekwart (1,5 kuub) en halve (1 kuub) pallets eikenhout, essenhout en berkenhout. Het hout wordt netjes gestapeld geleverd op de pallets. Op elk extra pallet dat u aanschaft na het eerste pallet, ontvangt u €10,- korting. Tel daar onze GRATIS levering bij op en u begrijpt: het is slim om een grote voorraad hout aan te leggen. Geeft u de voorkeur aan een mix van onze houtsoorten, dan bieden wij u ook de mogelijkheid om bigbags te kopen met 1 kuub gemixt hout.

Haardhout in Leiden geleverd

Met z'n smalle straatjes is Leiden een uitdagende stad om in te rijden, zeker met een grote vrachtwagen of een ander groot voertuig. Bij ons werken ervaren chauffeurs die zonder problemen het haardhout in Leiden brengen en bij u thuis voor de deur zetten. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, nemen wij contact op om een dag en tijdstip voor de levering te bepalen. Bekijk dus gerust ons complete assortiment haardhout en plaats uw bestelling. Of neem bij behoefte aan meer informatie contact met Haardhout.eu op, zodat wij u kunnen adviseren en helpen.

Direct haardhout bestellen