Mijn bestelling: Geen producten Afrekenen

Haardhout Kamperland

Voor het aanvullen van uw voorraad haardhout kunt u in Kamperland rekenen op Haardhout.eu. We zijn gevestigd in Nieuwerkerk en kunnen u voorzien van kwalitatief hoogwaardig haardhout. De bezorging daarvan is geheel gratis voor u en onze prijs-kwaliteitsverhouding is dik in orde. Hieronder leggen we u uit welke haardhoutsoorten we leveren, waarvoor u het haardhout kunt gebruiken en informeren we u over het voordeel van ovengedroogd haardhout. 

Waarvoor is ons haardhout te gebruiken?

Bij het bestellen van haardhout geven we u de keuze uit drie verschillende soorten haardhout, namelijk: essen haardhout, eiken haardhout en berken haardhout. We verkiezen deze houtsoorten boven andere houtsoorten, omdat ze een langzame verbranding kennen en dus lang branden. Daarnaast zijn er slechts enkele houtblokken nodig om een vuur uren te laten branden. 

Toepassingen waarvoor ons haardhout onder meer te gebruiken is, zijn: 

  • In een vuurkorf: In de lente en zomer kunt u ons haardhout gebruiken om de tuin te verlichten en te verwarmen. Zo kunt u nog langer genieten van uw tuin in Kamperland. 
  • In een pizzaoven: Zelfs pizza's op de authentieke manier bakken lukt met ons haardhout. 
  • In uw kachel of open haard: Uiteraard valt ons haardhout ook te gebruiken in uw houtkachel of in uw open haard. Zeker 's winters helpt dit u om te zorgen voor het verwarmen van uw woning. 

Haardhout Kamperland

Ovengedroogd haardhout

Stoken met echt hout is een authentieke manier om uw woning te verwarmen en zorgt er ook voor dat grote ruimtes (zelfs grote boerenschuren) snel op de gewenste temperatuur zijn. Specifieke kenmerken van ons haardhout zijn dat we deze in praktische houtblokken aanleveren en dat ons haardhout ovengedroogd is. Dit ontzorgt u dus in het feit dat u niet zelf het hout in blokken hoeft te hakken en dat u het haardhout niet hoeft te laten drogen voordat u het kunt gebruiken. Ons hout is dus kant-en-klaar voor uw gebruik! 

Directe en kosteloze levering

Haarhout.eu is gevestigd in Zeeland, om precies te zijn in Nieuwerkerk. De afstand is dusdanig kort dat we geen kosten in rekening brengen voor de levering van uw haardhout. Daarnaast kunnen we dankzij deze korte afstand snel bij u zijn. Voor een directe aanvulling van uw haardhout kunt u via de oranje button overgaan tot het bestellen van pallets, bigbags of dozen haardhout.

Heeft u nog vragen? Neem dan alstublieft gelijk contact met ons op, want we helpen u heel graag verder! 

Direct haardhout bestellen