Mijn bestelling: Geen producten Afrekenen

Haardhout Hilversum

Wie aan Hilversum denkt, denkt niet veel later ook aan de prachtige natuur. De prachtige bossen staan garant voor urenlange wandelingen. En wie een houtkachel bezit, droomt ervan om een paar bomen te vellen om op te stoken. Zoals u weet is dat niet toegestaan. Maar nog los daarvan gezien, raden we het bij Haardhout.eu ook niet aan om zelf bomen om te hakken. Dit hout moet vaak nog twee jaar drogen voordat het bruikbaar is en u wilt uiteraard niet nog twee jaar in de kou zitten. Kies daarom voor ons ovengedroogde en stookklare haardhout in Hilversum.

Geleverd op pallets of in bigbags

Bij Haardhout.eu genieten we ervan om naar Hilversum te rijden om ons haardhout te bezorgen. U heeft bij ons de keuze uit hele, driekwarts en halve pallets gestapeld hout. Deze keuzeopties bevatten respectievelijk 2 kuub, 1,5 kuub en 1 kuub haardhout dat direct gebruikt kan worden. U heeft daarbij de keuze uit onze drie houtsoorten:

  • Eikenhout (brandt traag, heeft een rustig vlammenspel)
  • Essenhout (brandt traag, heeft een mooi vlammenspel)
  • Berkenhout (brandt snel, heeft een mooi vlammenspel

U kunt ook kiezen voor een bigbag met losgestort haardhout. U ontvangt dan 1 kuub hout, bestaande uit een mix van onze drie houtsoorten.

Haardhout in Hilversum geleverd

Bent u benieuwd naar de hoge kwaliteit van ons haardhout? Bestel dan gerust een pallet of bigbag haardhout. Wist u dat wij u €10,- korting geven op elke tegelijkertijd geleverde pallet haardhout. Dat maakt het extra aantrekkelijk om ons uw haardhout in Hilversum te laten leveren. Heeft u nog behoefte aan meer informatie over haardhout of zijn er andere dingen die u wilt weten van ons, neem dan gerust contact op. Wij beantwoorden uw vragen graag en helpen u bij het maken van de juiste keuze voor het leveren van haardhout in Hilversum.

Direct haardhout bestellen