Mijn bestelling: Geen producten Afrekenen

Haardhout Heemskerk

Heeft u een houtkachel, openhaard of vuurkorf die u met regelmaat gebruikt? Dan is onverstandig om iedere keer bij de bouwmarkt een zak met haardhout te kopen. U kunt ervoor kiezen om direct een halve, driekwart of hele pallet met haardhout in te slaan bij Haarhout.eu. Wij bezorgen het haardhout gratis in Heemskerk.

Welke type haardhout zijn er?

Er zijn verschillende types haardhout waarvoor u kunt kiezen:

  1. Berken haardhout: ideaal hout wanneer u weinig of kort stookt. Het haardhout is gemakkelijk aan te steken en het verbrandt ook erg snel. Het berkenhout is in de oven gedroogd en heeft een vochtigpercentage van 20%. Lees meer over berken haardhout.
  2. Eiken haardhoutEiken haardhout wordt het meest verkocht. De trage verbranding zorgt ervoor dat u het haardhout niet vaak hoeft aan te vullen. U heeft er lang plezier van! Eiken haardhout geeft daarnaast weinig rook en een warme, knisperende vlam. Lees meer over eiken haardhout.
  3. Essen haardhout: Essen haardhout is één van de hardere houtsoorten en brandt aanzienlijk langer dan bijvoorbeeld berken haardhout. Lees meer over essen haardhout.

 

Waarom bestellen bij haardhout.eu?

Wanneer u haardhout in Heemskerk bestelt bij Haardhout.eu, geniet u van de volgende voordelen:

  • Voor elk tweede pallet haardhout ontvangt u € 10,- korting!
  • U kunt bij ons ook een 3/4 pallet kopen. Dat is uniek!
  • Gratis bezorging
  • Ook mogelijk om het haardhout in een bigbag te laten bezorgen

 

Haardhout Heemskerk bestellen

Wilt u haardhout in Heemskerk bestellen? Bekijk snel onze palletprijzen en bestel vandaag nog uw haardhout! Heeft u een vraag over ons haardhout? Neem gerust contact met ons op.

Direct haardhout bestellen