Mijn bestelling: Geen producten Afrekenen

Haardhout Harderwijk

Heeft u een houtkachel in huis die u regelmatig gebruikt, dan is het niet slim om elke keer uw haardhout te kopen bij de bouwmarkt. Dit is in verhouding namelijk relatief duur. Haardhout.eu levert halve, driekwart of hele pallets ovengedroogd, stookklaar haardhout in Harderwijk. Dit wordt bovendien gratis bezorgd, bovenop de al scherpe tarieven die wij hanteren voor ons topkwaliteit haardhout.

U heeft bij ons de keuze uit drie soorten haardhout die wij in Harderwijk kunnen leveren. Ons berkenhout is zacht en brandt relatief snel. Ideaal wanneer u voor een kortere periode het vuur in uw houtkachel wilt opstoken. Wilt u gedurende langere tijd van uw haardvuur genieten, kies dan voor eikenhout. Dit hout kent een wat tragere verbranding. De derde houtsoort die wij leveren, is essenhout. Dit brandt mooi gelijkmatig en zorgt voor een prachtig vlammenspel.

Wij leveren uw haardhout in Harderwijk

Haardhout.eu levert graag uw haardhout in Harderwijk, waarbij u veel keuzemogelijkheden heeft. Naast de houtsoort kunt u ook kiezen voor de verpakking. Wilt u bijvoorbeeld een bigbag hout ontvangen of juist een halve, driekwart of hele pallet. Bekijk gerust onze haardhoutprijzen en laat uw bestelling in Harderwijk leveren zonder bezorgkosten. Mocht u vooraf nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Direct haardhout bestellen