Mijn bestelling: Geen producten Afrekenen

Haardhout Gieten

Is uw haardhout op en wilt u niet zelf gaan staan hakken? We bieden u kant-en-klare houtblokken van de beste kwaliteit aan. Deze houtblokken worden ovengedroogd aangeleverd om te zorgen dat ze direct bruikbaar zijn. Dankzij de houtkwaliteit branden ze langzaam op, waardoor u lang kunt genieten van de warmte die ze afgeven. Zo zit u er 's winters altijd warm bij! 

Vul uw huidige voorraad aan

Uw huidige voorraad haardhout kunt u gemakkelijk bij ons aanvullen. De hoeveelheid haarhout die u kunt afnemen zit bij ons in hele, driekwart of halve pallets en we geven een korting weg als u extra pallets in één bestelling afneemt. Per extra pallet dat tegelijkertijd geleverd wordt, ontvangt u namelijk € 10,- korting.

Als andere verpakking leveren we bigbags. De blokken zitten dan in een grote en stevige zak verpakt. In het assortiment van bigbags hebben we de drie houtsoorten los van elkaar, maar we kunnen ook een mix bigbag leveren. Deze bevat alledrie de soorten haardhout die we leveren.   

Voor welke houtsoorten kunt u kiezen?

Bij ons valt er te kiezen tussen essen haardhouteiken haardhout en berken haardhout. Alleen in de vorm van een bigbag bieden we deze houtsoorten ook gemixt aan. 

Haardhout Gieten

Onze bezorging en afleverservice

Geheel kosteloos komen we bij u langs voor de bezorging van de door u bestelde pallet of bigbag. Bij die bezorging hoort ook de exacte plaatsing van deze pallet of bigbag, omdat die in gewicht flink aan de maat zijn. We vragen u dus goed na te denken vooraf over een locatie waar de pallet of bigbag u niet in de weg staat en waar het hout altijd droog blijft. Nat hout brandt namelijk slecht. Op die locatie zullen we op uw aanwijzing dan de pallet of bigbag neerzetten. 

We beantwoorden graag uw vragen

Bij al uw vragen over haardhout kunt u bij ons terecht. Ook adviseren we u graag over de hoeveelheid haardhout die u in uw geval het best kunt bestellen en lichten we u graag in over het beste gebruik van ons haardhout. Neem contact met ons op of bestel direct uw haardhout door op de oranje button hieronder te klikken. 

Direct haardhout bestellen