Mijn bestelling: Geen producten Afrekenen

Haardhout Ede

In ons koude kikkerlandje zijn tienduizenden mensen die in huis een heerlijke houtkachel hebben staan. Op een frisse zomeravond of tijdens een koude winterweek is er niets lekkerder dan thuis zijn, het vuur opstoken en genieten van de warmte. Dat kan, maar uiteraard heeft u wel haardhout nodig. Haardhout.eu levert haardhout in Ede tegen zeer scherpe prijzen, ovengedroogd en stookklaar. Wij zeggen: de fik erin!

Ons assortiment haardhout bestaat uit essenhout, berkenhout en eikenhout, elk met hun eigen kenmerken. Berkenhout zorgt bijvoorbeeld voor een redelijk felle vlam, waardoor u ook veel licht zult hebben van deze houtsoort. Houdt u meer van een rustiger vlammenspel, kies dan voor eikenhout. Heeft veel warmte uw voorkeur, dan raden we essenhout aan. Welk haardhout in Ede u ook kiest: alle houtsoorten zijn scherp qua prijs en worden gratis bij u bezorgd.

De scherpste prijs voor haardhout in Ede

Het haardhout van Haardhout.eu is al gauw 10% goedkoper dan het hout van de concurrentie. Laat u ons uw haardhout in Ede bezorgen, dan heeft u de keuze uit diverse levergroottes. Zo hebben wij dozen met 9 kilogram haardhout per doos, maar ook pallets vol met dozen. Of kies voor onze halve, driekwart of hele pallets vol hout. Wilt u een mix van alle houtsoorten voor uw houtkachel, kies dan onze bigbag met hout.

Kies via onze website het haardhout uit dat u wilt hebben en wij zorgen voor de gratis levering hiervan. Haardhout in Ede wordt binnen een week bij u geleverd. Omdat het onverwacht best fris of koud kan zijn in Nederland, adviseren wij u om altijd voldoende haardhout op voorraad te hebben. Bestellen kan direct via onze website, waarna wij de levering van het haardhout in Ede verzorgen.

Direct haardhout bestellen