Mijn bestelling: Geen producten Afrekenen

Haardhout Dokkum

Om uw vuurkorf, open haard of kachel op te stoken heeft u brandstof nodig. Ons haardhout is van sublieme kwaliteit en dus uitermate geschikt voor het verwarmen van uw woning. Doordat ons hout ovengedroogd is, kunt u het direct gaan gebruiken om te gaan stoken. Het hout wordt tevens in houtblokken geleverd, zodat het praktisch en handzaam is. 

Drie soorten haardhout

Haardhout DokkumBij ons kunt u kiezen uit drie verschillende soorten haardhout, want we bieden u essen haardhout, eiken haardhout en berken haardhout aan. Dit hout leveren we in hele, driekwart en halve pallets. Eveneens zijn bigbags als verpakking mogelijk. In deze bigbags kunt u ook kiezen voor een mix van alledrie de verschillende soorten haardhout.

Extra voorraad inslaan, levert u extra voordeel op

Wanneer u een pallet haardhout in Dokkum laat leveren dan adviseren wij u om extra pallets te bestellen. Per extra pallet dat tegelijkertijd geleverd wordt, ontvangt u namelijk €10,- korting. 

We komen naar Dokkum toe

U hoeft niet zelf om uw bestelling te komen. Gratis bezorgen we namelijk het door u bestelde haardhout in Dokkum. Tel uit uw winst, want hiermee bespaart u reistijd en daardoor bent u vrij van bijkomende transportkosten. Bij deze aflevering plaatsen we de door u bestelde pallet of bigbag op een locatie die u aanwijst. Het is daarbij belangrijk dat u een locatie kiest waar de pallet of bigbag niet meer verplaatst hoeft te worden en waar het hout beschermd wordt tegen weersinvloeden. Vooral regen en vocht mag er niet bijkomen, want nat hout brandt nu eenmaal niet. 

Exacte plaatsing

Omdat we begrijpen dat u niet de middelen heeft om de pallet of de bigbag te verplaatsen, zetten wij deze voor u neer op precies dit plek die u wenst en aangeeft. Onze bezorging reikt dus verder dan de deur. 

Stel uw vragen 

Als u vragen heeft over ons haardhout of onze bezorging in de vorm van pallets of bigbags? Dan kunt u deze uiteraard aan ons stellen. Neem hiervoor contact met ons op. 

Direct haardhout bestellen