Mijn bestelling: Geen producten Afrekenen

Haardhout Doetinchem

Woont u in Doetinchem, dan woont u in een prachtige woonplaats. Zeker gezien de mooie natuurgebieden is het fantastisch om hier te wonen. Als u naar buiten kijkt, staan er voldoende bomen waar u de rest van uw leven de kachel of haard mee kunt laten branden. Maar zomaar een boom vellen, dat kan natuurlijk niet. Bovendien zou u dit hout twee jaar moeten laten drogen om al het vocht er uit te krijgen. Stoken met vochtig hout is een absolute afrader. Daarom raden wij ons eigen ovengedroogde hout aan dat stookklaar is. Uiteraard leveren wij ons haardhout in Doetinchem.

Welke houtsoort kiest u?

Bij Haardhout.eu leveren we drie houtsoorten. Welke houtsoort u kiest, hangt af van wat u van het hout wilt. Zo leveren wij eiken haardhout in Doetinchem. Eikenhout is een perfecte houtsoort voor diegenen die stoken op basis van rendement. Met de meeste branduren haalt u maximaal rendement uit dit hout. Heeft u liever dat het hout veel warmte afgeeft, kies dan voor essenhout. Dit heeft bovendien een prachtig vlammenspel waar u uren naar kunt kijken. Wij leveren ook berken haardhout in Doetinchem. Dit hout heeft een felle vlam waar veel licht vanaf komt. 

Levering van haardhout in Doetinchem

Wij leveren ons haardhout in heel Nederland, dus ook wanneer u in Doetinchem woont kunt u ons haardhout bestellen. Wij bieden u de keuze uit pallets met 2 kuub, 1,5 kuub of 1 kuub hout. Deze hele, driekwart en halve pallets bevatten gestapeld hout van één houtsoort, die u uiteraard zelf uitkiest. Wilt u een mix van alle drie de houtsoorten ontvangen, kies dan voor onze bigbag. Deze bevat 1 kuub losgestort eikenhout, essenhout en berkenhout. Wij raden u van harte aan om meerdere pallets te bestellen, want u krijgt €10,- korting op elk extra pallet dat wij tegelijkertijd leveren.

Ga dus direct door naar onze webshop om uw bestelling te plaatsen. Of neem contact met ons op als u nog meer informatie wilt of vragen heeft. Wie weet zien wij elkaar binnenkort in Doetinchem als wij ons haardhout komen brengen bij u.

Direct haardhout bestellen