Mijn bestelling: Geen producten Afrekenen

Haardhout Coevorden

In het Drenthse Coevorden is het heerlijk wonen. Dit dorp behoort namelijk tot één van de mooiste dorpjes van Nederland. Maar net als in de rest van het land, kan het 's winters behoorlijk koud worden in Coevorden. Dat klinkt u ongetwijfeld bekend in de oren. En wellicht heeft u al de juiste beslissing genomen door een houtkachel in huis te plaatsen. Het enige wat u nu nog nodig heeft, is een betrouwbare partij die eens in de zoveel tijd uw haardhout komt leveren.

Diverse soorten haardhout

Misschien vindt u berkenhout het fijnste hout om te stoken, omdat het veel licht geeft dankzij de felle vlam. Misschien geeft u de voorkeur aan eikenhout, omdat de vlam zo rustgevend is en het hout lekker lang brandt. Of misschien heeft u liever essenhout, omdat dit hout zoveel warmte afgeeft en een prachtig vlammenspel heeft. Wat uw voorkeur ook is: wij leveren de gewenste houtsoort als haardhout in Coevorden.

Bij Haardhout.eu leveren we uitsluitend ovengedroogd en stookklaar haardhout. Met andere woorden: wij leveren het hout op maandagmiddag om 16:00 uur en u kunt om 16:05 de kachel al heerlijk opstoken met uw zojuist geleverde haardhout. En weet u wat helemaal mooi is? Al het haardhout dat wij in Coevorden leveren, wordt GRATIS bij u gebracht. U betaalt namelijk geen verzendkosten.

Haardhout in Coevorden laten leveren

U kunt kiezen uit pallets met gestapelde blokken per houtsoort. U kiest dan voor een heel, driekwart of half pallet. Wilt u graag een mix van de genoemde drie houtsoorten ontvangen, dan kunt u kiezen voor een bigbag met losgestort hout. Ongeacht wat u kiest: wij bezorgen het haardhout in Coevorden wanneer het u uitkomt.

Mocht het zo zijn dat u nog vragen heeft over ons haardhout, dan horen wij dat natuurlijk graag van u. Neem gerust contact met ons op, zodat wij u uitgebreid kunnen informeren.

Direct haardhout bestellen