Mijn bestelling: Geen producten Afrekenen

Haardhout Castricum

Bent u woonachtig in Castricum en bent u op zoek naar stookklaar haardhout voor een scherpe prijs? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Bij Haardhout.eu hebben we namelijk ovengedroogd haardhout voor de beste prijs. Tel daar nog eens bij op dat wij geen bezorgkosten rekenen en u weet dat u goed is.

Wij bezorgen haardhout in Castricum als het u uitkomt

Wij zorgen ervoor dat u er de komende tijd weer warmpjes bij zit. We bezorgen namelijk binnen een week bij u thuis en nemen voorafgaand daaraan altijd even contact op om het beste moment af te spreken. Met een pompwagen zetten we het haardhout in Castricum op de juiste plek. Zo voorkomt u onnodig gesleep met het hout.

Mogelijkheden van haardhout bestellen

Wij leveren haardhout gestapeld op pallets en losgestort in bigbags. Kies voor berkenhout, eikenhout of essenhout op een heel, driekwart of half pallet. Of bestel een mix van alle soorten haardhout in een bigbag. Ons hout kan gebruikt worden in houtkachels gedurende de herfst en winter. Maar op de frisse zomeravonden is het ook heerlijk om hout in de vuurkorf te stoken. Ook daarvoor is ons haardhout geschikt.

Bent u benieuwd wat het kost om haardhout in Castricum te laten leveren, neem dan gerust eens contact met ons op. Onze medewerkers vertellen u met alle plezier meer over de diverse soorten hout en de bijkomende kosten. U kunt ook direct uw bestelling plaatsen via de webshop. Dan leveren wij binnenkort ons haardhout in Castricum zodat u de kachel weer flink op kunt stoken.

Direct haardhout bestellen