Mijn bestelling: Geen producten Afrekenen

Haardhout Biddinghuizen

Bent u woonachtig in Biddinghuizen? Dan kunt u heel veel profijt hebben van het haardhout van Haardhout.eu. Wij zijn namelijk de goedkoopste houtleverancier en leveren kwalitatieve producten die ervoor zorgen dat uw woning altijd op een lekkere warme en aangename temperatuur is. Dit is uiteraard fijn in de koude wintermaanden, maar ook op een kille zomeravond kunt u onze houtblokken gebruiken voor wat extra warmte. 

Haardhout en haardopslag

Ons haardhout leveren we in verschillende soorten en in verschillende verpakkingen. Zo leveren we essen haardhout, eiken haardhout en berken haardhout. Dit haardhout is allen ovengedroogd en stookklaar. Qua hoeveelheid zijn er hele pallets van 2 kuub hout, driekwart pallets van 1,5 kuub hout en halve pallets met 1 kuub hout beschikbaar. Ook zijn er bigbags en dozen haardhout mogelijk. 

Om uw hout veilig en droog op te slaan, kunnen we u ook voorzien van een prachtige houtopslag. Met de hand is deze voor u vervaardigd. Een houtopslag beschermd uw houtvoorraad tegen de weersinvloeden en de kwaliteit van het hout wordt erdoor behouden. Nat hout brandt slechter, dus is het echt belangrijk dat uw hout goed droog blijft. 

Onze voordelen in één oogopslag voor u op een rij

We willen voor u de beste houtleverancier zijn en dus kunt u bij ons rekenen op het verkrijgen van de volgende voordelen: 

  • Op elke tweede pallet haardhout extra in dezelfde bestelling ontvangt u € 10,- korting!
  • U kunt bij ons ook een 3/4 pallet kopen. Dat is uniek!
  • Gratis bezorging
  • Ook mogelijk om het haardhout in een bigbag te laten bezorgen
  • We bezorgen precies. U hoeft de pallet of bigbag dus niet te verplaatsen na aflevering, want we gaan ervanuit dat u geen heftruck of andere middelen bezit om de zware pallet of bigbag te kunnen verplaatsen.

 

Haardhout Biddinghuizen

Wilt u meer weten over ons haardhout of onze bezorgservice?

Al uw vragen kunt u stellen door contact met ons op te nemen. We staan u graag te woord! 

Direct haardhout bestellen