Mijn bestelling: Geen producten Afrekenen

Haardhout Bergen op Zoom

Wie Bergen op Zoom zegt, zegt tegelijkertijd ook natuur. Wandelend door de prachtige bossen komt een ieder helemaal tot rust. Hier staan dan ook meer dan genoeg bomen om de houtkachel thuis 's avonds eens goed mee op te stoken. Maar zoals u weet, is het niet de bedoeling dat u hier zelf een boom gaat vellen om thuis op te stoken. Daarom is Haardhout.eu er: leverancier van haardhout in Bergen op Zoom en omstreken.

Onze houtsoorten

Bij Haardhout.eu weten we alles over de verschillende houtsoorten die er zijn en hoe u gebruik moet maken van houtkachels. We krijgen regelmatig de vraag van klanten waarom hun kachel toch zo knettert. Vaak is het antwoord simpel: er wordt gebruik gemaakt van haardhout dat nog vochtig is. Dat maakt niet alleen lawaai, maar levert ook extra roet en fijnstof op. Daarom leveren wij haardhout in Bergen op Zoom dat ovengedroogd en stookklaar is. Ons hout is al gedroogd voor u, zodat u de beste kwaliteit haardhout heeft voor uw houtkachel of vuurkorf.

Eikenhout, essenhout en berkenhout zijn de drie beste houtsoorten voor openhaarden en houtkachels. Dit zijn dan ook de drie houtsoorten die u bij Haardhout.eu kunt kopen. Wij leveren dit hout op hele, driekwarts en halve pallets, netjes gestapeld. Wilt u een mix van de drie houtsoorten ontvangen, dan kunt u kiezen voor een bigbag waarin zowel eiken-, essen- als berkenhout zit. Als leverancier van haardhout in Bergen op Zoom hanteren wij zeer scherpe prijzen én krijgt u €10,- korting op elk tegelijk geleverde pallet. Om nog maar te zwijgen over onze GRATIS levering.

Wij leveren haardhout in Bergen op Zoom

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons haardhout? Bestel dan gerust één of meerdere pallets. Wij brengen het haardhout bij u in Bergen op Zoom zodat u de houtkachel of openhaard lekker op kunt stoken. Mochten er nog vragen zijn, dan vernemen wij die uiteraard graag. Onze deskundige medewerkers helpen u met alle plezier bij het maken van de juiste keuze op het gebied van haardhout.

Direct haardhout bestellen