Mijn bestelling: Geen producten Afrekenen

Haardhout Almelo

Almelo is een prachtige stad waar ruim 70.000 mensen met veel plezier wonen. Almelo is de groenste stad van heel Overijssel dus waar u ook gaat of staat: binnen enkele minuten kunt u omringd zijn door de natuur. Dat er zoveel bomen staan, is heerlijk. Maar wanneer u een houtkachel heeft, kunt u uiteraard niet een willekeurige boom in de stad kappen. Daarom levert Haardhout.eu haarhout in Almelo. En het mooie voor u is: wij rekenen geen verzendkosten én hebben zeer scherpe prijzen voor al ons haardhout.

Welke houtsoort wilt u?

Elke houtsoort heeft zo zijn eigen charmes. Berkenhout heeft een felle vlam en geeft daardoor veel licht. Heerlijk om 's avonds voor de kachel een mooi boek te lezen of te genieten van een goede pot voetbal op televisie. Maar wellicht heeft u liever een rustgevende vlam en hout dat lang brandt. Dan raden wij ons eikenhout aan. Kies voor essenhout wanneer u de voorkeur geeft aan hout dat veel warmte geeft of wanneer u uzelf helemaal kunt verliezen in het prachtige vlammenspel van deze houtsoort.

Levering van haardhout in Almelo

Zoals gezegd bieden wij GRATIS levering (excl. bigbags) van al het haardhout in Almelo. Maar wist u dat het hout direct te gebruiken is? Al ons haardhout is namelijk ovengedroogd en stookklaar. Dus mochten wij de pallets hout leveren om tien uur 's ochtends, dan heeft u een half uur later al een heerlijk verwarmd huis. Dat is nog eens genieten!

Wilt u dat wij haardhout in Almelo komen leveren, kies dan in onze webshop het hout uit dat u wilt hebben. We hebben hele, driekwarts en halve pallets haardhout van één soort hout. Wilt u graag een combinatie van alle houtsoorten, dan leveren wij een bigbag met losgestort haardhout in Almelo. Heeft u hier vragen over, dan horen wij dat uiteraard graag. Anders nodigen wij u uit om uw bestelling voor haardhout te plaatsen.

Direct haardhout bestellen