Mijn bestelling: Geen producten Afrekenen

Goedkoop haardhout voor je pizzaoven

Een pizzaoven brengt veel sfeer en gezelligheid in je tuin. Maar natuurlijk is het de bedoeling dat je smaakvolle pizza´s bakt in je eigen pizzaoven. Om de lekkerste pizza´s te bakken is het van belang dat je het beste haardhout gebruikt. Het gebruik van goed hout voor je pizzaoven is van invloed op de smaak van je pizza. 

Bestel haardhout direct

Kies een houtgestookte pizzaoven van topkwaliteit

Heb je ook al ontdekt hoe gezellig en sfeervol houtgestookte pizzaovens zijn? Zonder al te veel moeite kun je thuis de heerlijkste pizza’s maken. Haardhout.eu biedt diverse houtgestookte pizzaovens aan. Heb je een pizzaoven gevonden bij Haardhout? Kies dan het juiste haardhout! 

Pizzaoven

Kies het juiste haardhout voor je pizzaoven

Niets is zo gezellig om op een mooie zomeravond je eigen pizza’s te bakken in de pizzaoven. Weet je welk haardhout het beste is voor je pizzaoven? Haardhout.eu biedt 3 soorten hout aan:

  • Berkenhout: Ovengedroogd en stookklaar berkenhout. Geeft het meeste licht omdat de vlam erg fel is
  • Essenhout: Ovengedroogd en stookklaar essenhout. Geeft een rustige vlam en brandt lang
  • Eikenhout: Ovengedroogd en stookklaar eikenhout. Geeft veel warmte en een mooi vlammenspel.

Meer weten over het beste haardhout? Hier lees je meer over het beste haardhout voor je buitenhaard. Ook kan een handige keuzehulp je helpen bij het kiezen van het beste haardhout. 

Gebruik schoon hout

Zorg ervoor dat je schoon hout gebruikt. Kijk goed of er geen verfresten, spijkers, schroeven of andere restmaterialen zijn achtergebleven op het hout. Dit kan zorgen voor onnodige rookontwikkeling of roet. Daarnaast kan het gebruik van hout met reststoffen ook de smaak van je pizza beïnvloeden. Haardhout.eu biedt alleen het beste, schoon en ovengedroogd haardhout aan. Ideaal dus voor je pizzaoven! 

Pizza in pizzaoven


Goedkoop haardhout voor je pizzaoven

Het is heerlijk om je eigen pizza’s te bakken in je pizzaoven, maar je wilt niet de hoofdprijs betalen voor je haardhout. Dan ben je bij Haardhout.eu aan het juiste adres. Haardhout.eu levert goedkoop haardhout. Haardhout.eu levert het goedkoopste haardhout door heel Nederland binnen één week. De chauffeurs plaatsen het haardhout op de plaats waar u wilt. 

Bak nu de lekkerste pizza´s in je pizzaoven

Als je het beste soort haardhout hebt; je hebt schoon hout en goedkoop haardhout, dan kun je beginnen! Nodig vrienden of familie uit voor een gezellige avond in de tuin rond de pizzaoven. Geniet van de heerlijkste zelfgebakken pizza’s!

Wist je dat je naast pizza’s ook nog andere gerechten kunt maken in de pizzaoven? Denk dan bijvoorbeeld aan:


  • Aardappeltjes in een schaal
  • Vis stoven
  • Beenham of spareribs
  • Foccacia met rozemarijn
  • Frans stokbrood 

Pizza net ingredienten

Bij de lekkerste gerechten uit de pizzaoven kan een bijpassende wijn natuurlijk niet ontbreken. Geniet met familie en vrienden van de sfeer, mooie gesprekken, heerlijk zelfgebakken eten en een drankje. De pizzaoven is eigenlijk onmisbaar op mooie zomeravonden. 

Ben je op zoek naar een pizzaoven? Kijk dan hier

Heb je al een pizzaoven maar zoek je het beste haardhout wat ook nog eens goedkoop is? 

Neem dan contact op met Haardhout.eu of bestel direct.


Bestel directDirect haardhout bestellen