Mijn bestelling: Geen producten Afrekenen

Big bag haardhout

Bij haardhout.eu kunt u terecht voor haardhout in een big bag. Deze big bag met haardhout bevat een mix van berken, essen en eiken haardhout. De big bag is gevuld met één kuub haardhout en het hout is stookklaar.

Voordelen big bag haardhout

De voordelen van een big bag met haardhout zijn eigenlijk vanzelfsprekend. Ten eerste is een big bag eenvoudig te vervoeren en kan het eenvoudig worden verplaatst door middel van een kraan. Daarnaast is het haardhout gebundeld en wordt uw oprit of tuin geen stortplaats voor het haardhout. Bijkomend voordeel dat het haardhout in een big bag zit is dat u het hout niet direct hoeft over te stapelen in een houtopslag. De big big heeft een ventilerende werking en u hoeft dus niet bang te zijn dat het haardhout vochtig wordt.

Assortiment haardhout

Naast Bigbags bieden wij u ook haardhout op pallets. Ons complete assortiment haardhout bestaat uit:


Contact

Wilt u meer informatie over haardhout in een big bag? Of heeft u vragen over uw bestelling? Neem dan gerust contact met ons op.

De levertijd van een big bag bedraagt in de meeste gevallen minder dan een week. Als u een exacte leverdatum met ons af wilt spreken dan kunt bellen naar 06 3020 9776.

Direct haardhout bestellen