Berken haardhout

Ben je op zoek naar voordelig haardhout? Dan is berken haardhout een goede optie! In onze webshop vind je berken haardhout op pallets en gemixt met andere houtsoorten in een big bag.

Voordelen berken haardhout

Berkenhout is zachthout, maar is een zeer ontvlambaar type! Zachthout heeft als kenmerk dat het makkelijk aan te steken is. Berken haardhout geeft veel warmte in een korte tijd. Ben je op zoek naar een hoog rendement, dan adviseren we eikenhout of essenhout. Berken haardhout heeft een schone verbranding en een knisperend haardvuur, ideaal dus voor de gezellige gelegenheidsstoker!

Aanbod berken haardhout

Ons berken haardhout is beschikbaar op drie soorten pallets: hele, halve en driekwart pallets. Dat betekent dat je 1, 1,5 of 2 kuub voordelig en ovengedroogd berken haardhout koopt. De blokken zijn netjes gestapeld en direct stookklaar. Liever meerdere soorten haardhout? Dan is de big met een mix van berken-, eiken- en essenhout een goed alternatief.

Rechtstreeks naar ons aanbod:
– 1 kuub berken haardhout (halve pallet)
– 1,5 kuub berken haardhout (driekwart pallet)
– 2 kuub berken haardhout (heel pallet)
– 1 kuub gemixt berken-, eiken- en essenhout (big bag)
– 9kg gemixt berken-, eiken- en essenhout (doos)

Berken haardhout bestellen

Wie voordelig berken haardhout wil bestellen, is bij haardhout.eu aan het goede adres. De prijs voor berken haardhout vind je in de webshop, deze soort is al verkrijgbaar vanaf €195 per kuub. Wij zorgen ervoor dat het berken haardhout gratis bij je thuis wordt afgeleverd. Dat is haardhout zonder zorgen, je hoeft er de deur niet voor uit! Heb je vragen? Neem contact op via 06 30 209 776 of het contactformulier!

Kunnen we je helpen?

Heb je een vraag of een opmerking over ons assortiment of onze service? We helpen je graag. Laat je telefoonnummer achter of neem direct contact met ons op.