Let op! Wij hebben momenteel een levertijd oplopend tot 14 dagen.
(0)

Berken haardhout

Wil je meer te weten komen over de eigenschappen van berken haardhout, of ben je op zoek naar berken haardhout van topkwaliteit? Hier lees je meer over deze houtsoort en ons aanbod. Wij bezorgen berken haardhout in heel Nederland!

Berkenhout stoken

Berkenhout is zachthout, maar is een zeer ontvlambaar type! Zachthout heeft als kenmerk dat het makkelijk aan te steken is. Berken haardhout geeft veel warmte in een korte tijd.

De eigenschappen van berken haardhout:

  • Berken haardhout ontvlamt gemakkelijk;
  • Heeft een schone verbranding;
  • Geeft veel warmte in een korte tijd.

Het knisperende haardvuur van berken haardhout is ideaal voor de gezellige gelegenheidsstoker! We raden berkenhout bijvoorbeeld aan voor gebruik in de vuurkorf of buitenhaard.

Ruim aanbod berken haardhout

In onze webshop vind je verschillende pallets met berkenhout. Wij bieden drie maten zodat er voor iedere stoker een geschikt product is. Kies tussen 1, 1,5 of 2 kuub berken haardhout op een pallet. Het voordeel van een pallet haardhout is dat de blokken al voor je gestapeld zijn én dat we alle pallets gratis thuisbezorgen.

Liever meerdere soorten haardhout? Dan is de big met een mix van berken-, eiken- en essenhout een goed alternatief. Wat je ook kiest, ons brandhout is altijd ovengedroogd en dus stookklaar!

Berken haardhout bestellen?

Wie voordelig berken haardhout wil bestellen, is bij haardhout.eu aan het goede adres. De prijs voor berken haardhout vind je hieronder en ook in de webshop, deze soort is al verkrijgbaar vanaf €195 per kuub. Wij zorgen ervoor dat het berkenhout gratis bij je thuis wordt afgeleverd. Dat is haardhout zonder zorgen, je hoeft er de deur niet voor uit! Heb je vragen? Neem contact op via 06 30 209 776 of het contactformulier!

Haardhout bestellen bij Haardhout.eu

Haardhout.eu is dé webshop om online haardhout te bestellen. Bekijk ons ruime assortiment haardhout. Altijd ovengedroogd en levering in heel Nederland.