Berken haardhout

Ben je op zoek naar voordelig haardhout van hoge kwaliteit? Dan is berken haardhout een goede optie. In onze webshop vind je berken haardhout op pallets en gemixt met andere houtsoorten in een big bag.

Berkenhout stoken

Berkenhout is zachthout, maar is een zeer ontvlambaar type! Zachthout heeft als kenmerk dat het makkelijk aan te steken is. Berken haardhout geeft veel warmte in een korte tijd. Ben je op zoek naar een hoog rendement, dan adviseren we eikenhout of essenhout. Berken haardhout heeft als eigenschappen een schone verbranding en een knisperend haardvuur, ideaal dus voor de gezellige gelegenheidsstoker! We raden berkenhout bijvoorbeeld aan voor gebruik in de vuurkorf of buitenhaard.

Ruim assortiment berken haardhout

In onze webshop vind je verschillende pallets berken haardhout. Wij bieden drie maten zodat er voor iedere stoker een geschikt product is, of je nu op zoek bent naar 1 kuub of 2 kuub. Het voordeel van een pallet haardhout is dat de blokken al voor je gestapeld zijn én dat we alle pallets gratis thuisbezorgen. Liever meerdere soorten haardhout? Dan is de big met een mix van berken-, eiken- en essenhout een goed alternatief. Wat je ook kiest, ons brandhout is altijd ovengedroogd en dat betekent dat het direct de haard in kan.

Berken haardhout bestellen

Wie voordelig berken haardhout wil bestellen, is bij haardhout.eu aan het goede adres. De prijs voor berken haardhout vind je in de webshop, deze soort is al verkrijgbaar vanaf €195 per kuub. Wij zorgen ervoor dat het berkenhout gratis bij je thuis wordt afgeleverd. Dat is haardhout zonder zorgen, je hoeft er de deur niet voor uit! Heb je vragen? Neem contact op via 06 30 209 776 of het contactformulier!

Haardhout bestellen bij Haardhout.eu

Haardhout.eu is dé webshop om online haardhout te bestellen. Bekijk ons ruime assortiment haardhout. Altijd ovengedroogd en levering in heel Nederland.