Mijn bestelling: Geen producten Afrekenen

5 tips voor een romantische winteravond binnenshuis

Waar heeft nou bijna ieder mens behoefte aan in de winter? Juist! Gemoedelijkheid en een stukje warmte. Een romantische winteravond binnenshuis is waar we echt naar verlangen tijdens de koude winterdagen. Maarja, hoe creëer je nu zo’n perfecte avond? Met deze 5 tips gaat dat gegarandeerd lukken!

De keuze is reuze

Het is bijna ondenkbaar anno 2019, maar een romantisch avondje met je partner is niet bij voorbaat een avondje Netflix. Nee, er zijn genoeg andere opties. Verras je partner en pak eens wat oude foto’s erbij uit een plakboek of gewoon vanaf Facebook en haal herinneringen op. Daarnaast kun je natuurlijk ook gewoon ouderwets een bordspel spelen of genieten van muziek terwijl je dicht tegen elkaar aan kruipt op de bank. Je zult versteld staan van de positieve energie die er vrij komt op zo’n moment.


Blijf comfortabel

Ongeacht wat je ook gaat doen tijdens deze avond, je hebt altijd invloed op de factor: comfort! Onze gouden tip: gebruik een fleecedeken. Tijdens deze avond wil je zo min mogelijke externe prikkels krijgen. Onderzoek heeft aangetoond dat een deken ervoor zorgt dat een groot deel van je lichaam deze prikkels uitschakelt, waardoor je automatisch relaxter en kalmer wordt. Niet vergeten dus! Uiteraard kun je ook kiezen voor een onesie. Deze kleding is tegenwoordig ook gewoon sociaal geaccepteerd. Kies voor datgene waar jij je het meest op je gemak bij voelt en ervaar in ieder geval zo min mogelijk druk. Geniet!

Cliché maar oké

Een beetje cliché, maar geloof ons dit is echt een must-have voor een romantisch avondje met je partner. Vergeet niet om een flinke dot slagroom en wat marshmallows eraan toe te voegen. Houd wel rekening met de chocoladesnor achteraf. Aan jou de keuze om deze weg te halen of lekker te laten zitten.

Breng een toast uit

Na de chocolademelk is het tijd voor een borrel. Trek een flesje wijn open of waag je aan het speciaalbier! Het moment is aangebroken om de innerlijke bourgondiër in jezelf naar boven te halen. Ondersteun dit geheel met een toastje of een kaasplankje en de avond kan niet meer stuk. Beloofd! Echter, om dit geheel helemaal af te maken bewaren wij graag de gouden tip tot het laatst. Lees snel verder!

Open haard

Ja natuurlijk! Een open haard is de echte sfeermaker tijdens een romantisch avondje en dan bedoelen wij natuurlijk niet zo’n open haard video op YouTube. Nee, er gaat niets boven een authentiek knisperend haardvuur op de achtergrond terwijl jij met je partner heerlijk achterover aan het genieten bent! Het zorgt onder andere voor warmte en gezelligheid, maar de overige voordelen zullen je ook verbazen! Meer weten over deze voordelen? Lees hier verder. 

Voor de perfecte romantische avond binnenshuis is het wel essentieel dat je het beste haardhout kiest. Haardhout.eu levert het beste ovengedroogde haardhout om deze avond compleet te maken. Dit hout is direct te stoken. Dus geen excuses meer nu, je hebt op dit moment alle ingrediënten om je partner eens op een romantische manier te gaan verrassen de komende tijd!Direct haardhout bestellen